Ulubatlı Marcao... Seyrantepe'de maç sonu üçlüsü Brezilyalı stoperden

PFDK'dan 8 maç ceza alan ve Beşiktaş maçı ile sahalara dönen Marcao, 2-0'lık Gaziantep galibiyetinin ardından taraftarlara 3'lü çektirdi. Piyasa değeri 10 milyon euroyu geçen 25 yaşında stopere özgüler yağdıran Fatih Terim, "O zaman küme düşen takımdan oyuncu aldık diye eleştirildik ama bugün çok başka. 20 müdahalede 16 kez kazanmış, herhalde bu bir rekor" dedi.

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, Süper Lig'in 11. haftasında oynadıkları Gaziantep FK maçındaki performansıyla kalitesini konuşturdu. PFDK'dan 8 maç ceza alan ve Beşiktaş maçı ile sahalara dönen sambacı, 2-0'lık Gaziantep galibiyetinin ardından taraftarlara 3'lü çektirdi.

NEF Stadyumu'nu dolduran taraftarlar maçın ardından Marcao’yu 3’lü çektirmesi için çağırdı.  Tezahüratların ardından kale arkasındaki taraftarların yanına giden Brezilyalı futbolcu, UltrAslan bayrağını aldı ve sallayarak taraftarların sevgisine karşılık verdi.

Yıldız isim maçtan sonra şunları söyledi: "Hocamız, bizi iyi çalıştırdı. Dersimize çalışmıştık. Gaziantep FK'dan daha çok istedik. Kazanmak çok kritikti ve istediğimizi aldık. Taraftar hep yanımızda, bu güzel oyunu ve 3 puanı kutlamak iyi hissettirdi."

"Maç sonu duygusal anlar yaşandı. İnanılmaz mutluluk yaşadım. Çok zor anlardan geçtim. Hem ailem, hem de ben istemediğimiz şeyler yaşadık. Fatih Hoca hep yanımda oldu, bütün takım aynı şekilde... O günlerde geride kaldı."

 Ulubatlı Marcao... Seyrantepe'de maç sonu üçlüsü Brezilyalı stoperden

TERİM'DEN MARCAO'YA ÖVGÜLER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın ardından Marcao'ya özgüler yağdırdı. Yayıncı kuruluşa konuşan Terim, "Marcao'nun yaptığı hareket doğru değildi. Başkanın, benim, yönetimin ve teknik heyet doğru baktı olaya. Tabii ki özür dileyecekti. Kazanmak da önemliydi. O da üzüntüsünün farkında. Kerem ile daha iyi dost oldular, o da olayın ezikliği içerisinde" dedi.

2018-19 sezonunun devre arasında Portekiz Ligi'nin son sırasındaki Chavez takımında 4 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilen 25 yaşındaki futbolcunun değeri bugün 10 milyon euroyu geçmiş durumda...

Bu konuya da değinen Terim, "O zaman küme düşen takımdan oyuncu aldık diye eleştirildik ama bugün çok başka. 20 müdahalede 16 kez kazanmış, herhalde bu bir rekor. Oyun kurmada ve orayı yönetmede önemli isim. 8 maçta ondan mahrum oynadık. Bahanelere sığınmadan devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ulubatlı Marcao... Seyrantepe'de maç sonu üçlüsü Brezilyalı stoperden - Resim : 2

Ulubatlı Marcao... Seyrantepe'de maç sonu üçlüsü Brezilyalı stoperden ile ilgili etiketler Galatasaray Marcao Fatih Terim