Beşiktaş'tan Galatasaray Gedson Fernandes golü! Portekizli yıldız Siyah-Beyazlılar'da

Beşiktaş yönetimi Gedson Fernandes transfer yarışında Galatasaray'ı geride bırakıp Portekizli yıldıza 5 yıllık imza attırdı. Son dakika transfer operasyonuyla işi bitiren Kartal, Gedson Fernandes için Benfica'ya 6 milyon euro ödeyecek. Bu gelişme Galatasaray taraftarının sabrını taşırdı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar yarın 11.30'da Florya'da toplanacak.

Beşiktaş'ın yeni transferi Gedson Fernandes bu akşam İstanbul'da olacak. Galatasaray'ın geçen sezonun 2. yarısında kiralık oynattığı Portekizli yıldızı Beşiktaş kaptı.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında yazın da Gedson yarışı yaşanmış ancak 22 yaşındaki yıldız kulübü Benfica'da kalmıştı. Siyah-Beyazlı yönetim ara transfer döneminde flaş bir hamleyle Gedson Fernandes'i bitirdi.

Galatasaray taraftarları hem Gedson'un Beşiktaş'a kaptırılması, hem Fatih Terim'in kovulması, hem de kötü sonuçlar nedeniyle yönetimi protesto edecek. Sarı-Kırmızılı taraftarlar yarın 11.30'da Florya'da toplanacak.

6 MİLYON EUROYA TAPUSU ALINDI

A Spor'un haberine göre Beşiktaş, Gedson Fernandes için 6 milyon euro gibi bir bedel ödeyecek. 4+1 yıllık olacak anlaşmada oyuncuya ise yıllık 1 milyon euro ödenecek.

Bunun yanında Gedson'un sonraki satışından %50 pay Benfica kulübüne verilecek. Bu arada Beşiktaş'ın 6 milyon euroluk bedeli Benfica'ya 5 yılda ödeyeceği öğrenildi.

Bu akşam özel uçakla İstanbul'a gelecek olan Gedson Fernandes, Galatasaray'la ilgili paylaşımlarını kaldırdı.

ÇAYKUR RİZESPOR'A KİRALIK

Beşiktaş, yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle Gedson'u kadrosuna katacak fakat oynatamayacak.

Bu nedenle Süper Lig'den Galatasaray'ın arasının bozuk olduğu bilinen Rizespor ile görüşen siyah-beyazlılar, oyuncusunu Karadeniz ekibine 6 aylığına kiralama kararı verdi. 

Galatasaray taraftarı bu hamlenin ardından adeta çılgına döndü. Burak Elmas ve yönetimini ilk kez bu kadar sert eleştiren sarı-kırmızılılar büyük bir protesto uyguluyor. Galatasaray'ın sahasında oynayacağı ilk maçta büyük bir istifa çağrısında bulunmaya hazırlanan taraftarların tepkisinin çok büyük olduğu öğrenildi.

 

Beşiktaş'tan Galatasaray Gedson Fernandes golü! Portekizli yıldız Siyah-Beyazlılar'da ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Florya Gedson Fernandes burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.