ultrAslan'ın hedefinde Gökhan Çıra var...

Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından Fatih Terim ve Sarı Kırmızılı kulüp hakkında ağır ifadeler kullanan Gökhan Çıra'ya tepkiler çığ gibi büyüyor.

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'dan da konuyla ilgili zehir zemberek bir açıklama geldi.

Çıra hakkında çok sert ifadelerin kullanıldığı açıklamada şu ifadeler kullanıld;

''İLGİ BUDALASI''
Tuzlaspor ile oynanan ilk maçta takımımız hak ettiği bir mağlubiyet, rakibimiz ise haklı bir galibiyet aldı, Galatasaray tribünleri de kendilerini alkışladı. Bugün ise tam tersi bir senaryo vardı. İlk maçtan sonra hadsiz paylaşımları ile kendini gündem yapmaya uğraşan, daha önce de ekmek yediği kaba pisleme terbiyesizliğini defalarca paylaşan, GÜNDEM OLMAK İÇİN ASKER ARKADAŞI İLE EVLENECEK SEVİYEDE BİR İLGİ BUDALASININ olayları fitillediği kamuoyunun malumudur.

''MUSLERA'YA HALAKSIZCA İFTİRA ATAN TEKNİK DİREKTÖR''
Devamında adı Gürses olan bir teknik direktör BOZUNTUSUNUN Muslera'ya iftiralar attığı gibi camiamıza ise haddini fersah fersah aşan ifadeler kullanarak ortamı germeye çalıştığını izledik. Muslera yumruk attı şeklinde AHLAKSIZCA iftira atan teknik direktörünü ise "Önce kel birisi vurdu, sonra polis vurdu" diyerek olayların BAŞ sorumlusu G. Ç. isimli şahıs bizzat yalanladı.

''MAÇ ESNASINDA DA KADASINDA ŞİŞLİK VARDI''
Tüm bunları bir mağlubiyet sonrası hadsiz insani refleksler olarak değerlendirmek isterdik. Ancak çelişkili ifadelerle olmayanı olmuş gibi göstererek gündem bulandıranlar ve MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ bu olaydan camiamıza zarar vereceğini sananlar farklı bir senaryoyu işaret ediyor. Öyle ki sosyal medyada kafasının aldığı darbe yüzünden şiştiğini gösteren G. Ç. isimli provokatörün kafasında aynı noktada maç oynanırken de şişlik olduğu TV görüntüleri sosyal medya platformlarında sabittir. Adli merciler G. Ç. isimli provokatörün kafasında maç esnasında da olan şişliği MAÇTAN ÖNCE BİRİLERİNE VURDURARAK bilinçli bir şekilde yaptırdığını, bir senaryo için hazırlanıp hazırlanmadığını derhal ortaya çıkarmalıdır!

''KİM TARAFINDAN GÜDÜMLENDİ''
Bu sezon 17 maçın 11inde 18 kişilik kadroya dahi alınmayan, çok kısa süre önce fıtık ameliyatı olan, oynamayacağı bariz belli olan bir maçta G. Ç. isimli provokatörü kulübeye koyan, sonra da olayları çarpıtan GÜRSES isimli GÜDÜMLÜ teknik direktör KİM TARAFINDAN GÜDÜMLENDİ? G. Ç. isimli topçu daha önce defalarca Fenerbahçeli olduğunu açıkladı. Olabilir, kendisi gönlünden hangi takım geçerse tutabilir. Ama bugün yaptığı provokatif hamleler, maç sonu Galatasaray'a cephe aldığını alenen beyan etmesi amacını fazlasıyla göstermiyor mu? Peki bütün bu olan bitenin, Tuzlaspor'un sağlık sponsoru olan Okan Üniversitesi'nin Mütevelli Heyet üyesi aynı zamanda Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi olan Ömer Okan ile bir ilgisi var mı?

''GALATASARAY'DAN TOZ BİLE ALAMAZ''

Fatih Terim'e saldırdıkça dibe batan, Galatasaray ile uğraşmaktan burnunun ucunu göremeyenler bugün tüm gerçekler ve provokasyonlar ortada iken pervasızca yalanlarla hocamıza, kaptanımıza, camiamıza saldırıyor.KİRLİ ve ÇARPIK İLİŞKİLERİNİZ, gayri meşru trolleriniz, satılık kalemleriniz, güdümlü federasyonunuz ve bu kez Tuzla'da ortaya çıkan çapsız maşalarınız Galatasaray'dan toz bile alamaz! HERŞEYİN FARKINDAYIZ, OYUNLARINIZI BAŞINIZA ÇALARIZ!

ultrAslan'ın hedefinde Gökhan Çıra var... ile ilgili etiketler Galatasaray UltrAslan gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.