Tribün liderleri arasındaki gerilim yükseldi!

Bir televizyon programına konuk olan Beşiktaş ve Galatasaray tribün liderleri arasındaki gerilim artınca ultrAslan liderlerinden Oğuz Altay stüdyoyu terk etti.

TV100 kanalında Emre Tilev'in sunduğu programa Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tribün liderleri konuk oldu.

Her hafta futbol dünyasından bir ismi konuk eden ve ultrAslan liderlerinden Oğuz Altay, Beşiktaş taraftar liderlerinden gazeteci Alen Markaryan ve Genç Fenerbahçeliler lideri Yücel Aslan'ın daimi konuk olduğu olduğu programda bu haftanın misafiri ise efsane futbol adamı Sinan Vardar'dı.

Tribün liderleri arasındaki gerilim yükseldi!

Hakem olayları, deklarasyonlar, Abdullah Avcı'nın rahatsızlığı tartışılırken; söz hakemlerin takımlar üzerindeki etkisine geldiğinde Alen Markaryan ile Oğuz Altay arasında söz düellosu başladı. Yeterince söz alamadığını söyleyen Oğuz Altay çok sinirlendi ve stüdyoyu terk etti.

Oğuz Altay, verilen reklam arasının ardından yeniden stüdyoya döndü. Ancak tartışma devam etti. Program bitiminde ise kardeşlik ve barış mesajları verildi.

Tribün liderleri arasındaki gerilim yükseldi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray UltrAslan Alen Markaryan genç fenerbahçeliler Oğuz Altay Yücel Aslan emre tilev
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.