Sevilla

SEVİLLA HAKKINDA BİLGİ

Sevilla Fútbol Club, İspanyol futbol kulübü. Ülkenin en yüksek prestijli ligi olan La Liga'nın köklü takımlarından birisidir. 1905 yılında kurulan Sevilla FC'nin yakın tarihteki en büyük başarıları 5 kez UEFA Avrupa Ligi ile1 kez UEFA Süper Kupası'nı kazanmasıdır.

SEVİLLA ŞEHRİ HAKKINDA BİLGİ

Sevilla İspanya'nın günaybatı kesiminde Endülüs özerk bölgesinin merkezi ve en büyük şehridir. Toplam nüfusu şehir merkezi ve kasabalar ile beraber 1.758.720'dir. Atlas Okyanusundan 87 km kadar içeride, Guadalquivir Nehrinin doğu yakasında yer alır. Başkent Madrid'in yaklaşık 550 km güneybatısına düşer.

Sevilla devre arasında Nelsson'u almaya geliyor
İrfan Can Kahveci'ye dudak uçuklatan teklif Marcao için flaş Galatasaray iddiası
Galatasaray'dan ayrıldı, kariyeri dibe vurdu: Bir şok daha... Fener'e yeni geldi, devler talip oldu! İşte bomba gelişme... İspanyol basını yazdı! Arda Güler'in yeni takımı belli oldu... Okan Buruk listeyi yönetime verdi! İşte Galatasaray'da 5 sol bek adayı Jose Medilibar, Avrupa'da ilk kupasını Sevilla ile kazandı UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon Sevilla Dev finalde ilk düdük sesi geldi! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalin adı belli oldu Fenerbahçe'den sahaya madde atan taraftarlara ömürlük ceza! Sevilla'nın yeni hocası Mendilibar oldu Sevilla kalecisine saldırana 40 maç men cezası Enes Ünal, Robert Lewandowski'nin ensesine yapıştı! Fenerbahçe'de Sevilla maçı sonrası Jorge Jesus şoku 'Fenerbahçe'nin Avrupa'ya veda etmesinin faturası Jesus'a kesilir' İspanyol basınının gözünden Fenerbahçe- Sevilla maçı! Szalai ve Zajc Sevilla mağlubiyetini değerlendirdi... Jorge Sampaoli: Fenerbahçe gerçekten çok iyi bir takım... Jesus: Süper Lig'de maçlar sahada kazanılmıyor... Fenerbahçeli taraftarlardan Ali Koç'a istifa çağrısı! Fenerbahçe Avrupa Ligi'ne galibiyetle veda etti! Fenerbahçe Sevilla canlı izle! FB SEVİLLA şifresiz CBC SPORT maç izle Fenerbahçe - Sevilla maçında VAR'dan penaltı kararı! Fenerbahçe - Sevilla maçında şok sakatlık! Jorge Jesus'tan, kadroda revizyon! Kupa 2'de rövanşı alma zamanı! Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? Diego Rossi: Forvetler olarak bize çok iş düşecek