Sevilla'nın yeni hocası Mendilibar oldu

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla’nın yeni hocası Jose Luis Mendilibar oldu. Mendilibar da son olarak La Liga 2 ekiplerinden Alaves'i çalıştırmıştı. Sevilla, Arjantinli çalıştırıcı Jorge Sampaoli'nin görevine son vermişti. Sevilla Kulübü'nden yapılan açıklamada, Sampaoli'nin görevine son verilmesinin nedenleri "ligde takımı alt sıralardan çıkaramaması ve son maçlarda takımın sahada verdiği imaj olarak" belirtilmişti.

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla’nın yeni teknik direktörü Jose Luis Mendilibar oldu. La Liga takımlarından Sevilla'da, Jorge Sampaoli'den boşalan teknik direktörlük görevine Jose Luis Mendilibar getirildi.

Sevilla'nın yeni hocası Mendilibar oldu

Ligde oynadığı 26 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 yenilgi sonrası topladığı 28 puanla 14. sırada yer alan İspanyol ekibi, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda ise Fenerbahçe'yi eleyerek çeyrek finale yükselmişti.

Sevilla'nın yeni hocası Mendilibar oldu ile ilgili etiketler İspanya La Liga Sevilla
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.