Fenerbahçe'de Attila Szalai ve Miha Zajc Sevilla mağlubiyetini değerlendirdi...

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla ile sahasında karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler rakibini 1-0'lık skorla mağlup etse de ilk maçta aldığı 2-0'lık mağlubiyet sonucu Avrupa'dan elendi. Maçın ardından ise Fenerbahçe'de Attila Szalai ve Miha Zajc açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz FenerbahçeSevilla'ya elendi.

Mücadele sonrası ise Attila Szalai ve Miha Zajc karşılaşmayı değerlendirdi.

''TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM''

Attila Szalai: Düşüncelerimi ifade etmekte zorlanıyorum. Takımımla gurur duyuyorum. İyi bir performans ortaya koyduk ama yeterli olmadı. Onlar 2 gol avantajla geldi, bizlerin de daha fazla gol atması gerekiyordu. Maçı domine ettik. İyi bir 100 dakika çıkardık. Maçı da kazandık ama maalesef aldığımız netice yeterli olmadı.

''HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ''

Miha Zajc: Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Maalesef bir sonraki adımı atamadık. Ama bana göre iyi bir oyun ortaya koyduk, özellikle ilk yarıda. Zordu ama iyi bir oyun ortaya koyduk. Son dakikaya kadar mücadelemizi ortaya koyduk ama yeterli olmadı. Maalesef istediğimizi alamadık bugün. Şimdi lige odaklanacağız.

 

 

Fenerbahçe'de Attila Szalai ve Miha Zajc Sevilla mağlubiyetini değerlendirdi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sevilla UEFA Avrupa Ligi Attila Szalai Miha Zajc
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.