Marcao olmadı, şimdi sıra Victor Nelsson'da! Ocak ayında almaya geliyorlar...

Galatasaray'dan Marcao'yu transfer eden Sevilla, Brezilyalı oyuncunun üst üste yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir türlü verim alamadı. Marcao ile yolları ayırma kararı alan İspanyol temsilcisi, bu sefer gözünü Victor Nelsson'a dikti. Sevilla, devre arasında Nelsson'u renklerine katmak istiyor. Galatasaray da yazın izin vermediği bu transfere ara transferde kolaylık sağlayacak.

Galatasaray geçen sezon başında Marcao'yu 12 milyon Euro'ya Sevilla'ya satarken Brezilyalı stoperin boşluğunu 3.3 milyon Euro'ya Abdülkerim Bardakcı ile doldurdu. 

Abdülkerim, sarı-kırmızılı formayla sergilediği performansla Marcao'yu unutturdu. Ancak başarılı savunmacı için işler Sevilla'da yolunda gitmedi. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; sakatlıklarla boğuşan ve bu sezon hiç süre alamayan Marcao'nun İspanyol ekibinden ayrılması kesinleşti. 

Ara transfer döneminde Marcao'yu gönderecek olan Sevilla'nın stoper listesinde Victor Nelsson yer alıyor. 

Danimarkalı savunmacı için iki kez yaptığı girişimden sonuç alamayan İspanyollar, ocak ayında tekrar G.Saray'ın kapısını çalacak. 

Sarı-kırmızılı kulüp, yedek kaldığı için mutsuz olan Nelsson'un transferine bu kez kolaylık sağlayabilir.

Marcao olmadı, şimdi sıra Victor Nelsson'da! Ocak ayında almaya geliyorlar... ile ilgili etiketler Victor Nelsson Galatasaray Sevilla Marcao
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.