Fenerbahçe - Sevilla maçında şok sakatlık! Oyuna devam edemedi...

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında temsilcimiz Fenerbahçe sahasında Sevilla'yı konuk etti. Sarı-Lacivertliler'de Michy Batshuayi, karşılaşmanın 16. dakikasında sakatlık geçirdi. Oyuna devam edemeyen Belçikalı futbolcu yerini Joshua King'e bıraktı.

UEFA Avrupa Ligi'nde büyük bir heyecan yaşanıyor. Son 16 turu rövanşında temsilcimiz Fenerbahçe, Kadıköy Ülker Stadyumu'nda İspanyol ekibi Sevilla'yı ağırladı. Kritik müsabakada şok bir sakatlık yaşandı.

Kanarya'nın golcü futbolcusu Michy Batshuayi, karşılaşmanın 16. dakikasında sakatlandı. Batshuayi, sakatlık sonrası oyuna devam edemedi ve sedyeyle kenara geldi.

Sedyeyle kenara gelen Batshuayi'nin yerine 18. dakikada Joshua King oyuna dahil oldu.

 

Fenerbahçe - Sevilla maçında şok sakatlık! Oyuna devam edemedi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sevilla UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.