Selvi Kılıçdaroğlu

Selvi Kılıçdaroğlu, Tunceli Dersim’de doğmuştur. Nüfusta adı Selvi olsa da aile içinde kendisine Sevim diye hitap ediliyormuş.

Selvi Kılıçdaroğlu mesleki olarak gazetecidir. Fakat eşi Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı olunca mesleği bırakmıştır.

Kemal ve Selvi Kılıçdaroğlu’nun Aslı Kılıçdaroğlu Nadir, Zeynep Kılıçdaroğlu, Kerem Kılıçdaroğlu adında iki kız bir de oğlan çocukları vardır.

Kılıçdaroğlu ailesinin acı günü
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet skandalında yeni detay! Selvi Kılıçdaroğlu'nun akrabası başrolde...
İthal danışman konuştu, Kılıçdaroğlu'nun eşi uyudu! Akşener, Kılıçdaroğlu'nun elektrik borcunu ödemeyi teklif etti Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu gaz lambası ışığında konuştu: Bir hafta karanlıkta kalacağız Elönü'nden Kılıçdaroğlu'na: Senin terörist dediğin Nedim Şener atlanılan detayı yazdı! Demirtaş’ın oyunundaki fotoğrafın mesajı ne? İmamoğlu'na tepki gösteren profesör unvanını sildi Tiyatro izlemeye gidenler hatırlıyor mu? Demirtaş'a "İnsan Hakları ve Barış" ödülü! CHP ve HDP'nin 'Devran'ları birlikte yazılmış! Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem terhis oldu! /... CHP'de yasak aşk skandalı! Rezalet CHP liderinin... Selvi Hanım'a evet demeseniz 3 çocuğunuz olmazdı...