Elönü'nden Kılıçdaroğlu'na: Senin terörist dediğin...

Gazeteci Esra Elönü, bugünkü köşe yazısında, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu'nun, 'İdlib'ten gelenlerin tamamı eli kanlı teröristtir' sözünü sert şekilde eleştiren Elönü, ailesiyle rejimin saldırılarından kaçarken donarak can veren Erva isimli kız çocuğunu hatırlatarak, ''Erva'nın son nefesi boynuna dolansın Kılıçdaroğlu!'' ifadelerini kullandı.

Gazeteci Esra Elönü, Haber 7'de yer alan bugünkü köşe yazısında, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'İdlib'ten gelenlerin tamamı eli kanlı teröristtir' sözünü hedef aldı.

Elönü, ailesiyle rejimin saldırılarından kaçarken donarak can veren Erva isimli kız çocuğunu hatırlatarak, ''Erva'nın son nefesi boynuna dolansın Kılıçdaroğlu!'' ifadelerini kullandı.

İşte Elönü'nün ilgili yazısı;

Bazı insanları boş gözlerle izlersin, bazılarını kalpten, bazılarını da bulantı torbasıyla izlersin. Bir toz bezisin ama tüm mikroplar senden kaçıyor. İnsan işte, alçaldıkça yükselir çamur seviyesi. Bir şey olduğunu zannediyor lakin sivilcesini yeni keşfetmiş ergenden farksız. İşe yaradığını düşünüyor ama WC fırçası bile işe yarayış konusunda bunlardan kıdemli. Siyaset yaptığını düşünüyor ama yaptığı şey siyaset değil sefalet.

 

Cumhuriyet Halk Pırtısı lideri Kılıçdaroğlu “ İdlipten gelenlerin tamamı eli kanlı teröristtir” dedi. İşte o anda anladım ki bunlar ameliyat masasında kalbinde galoş unutulmuş tipler. Bir temassızlık var. İşte biz, bu zihniyete bu faşist kafatası sürüngenlerine bu iştahlı kanalizasyon partisine bir belediye kazandırdık. Vebaldeyiz. Bu şeref anemisi şeylere öz güven veren, bunları Erva’nın son nefesine karşı vahşice konuşturan içimizdekilere hakkımı helal etmiyorum.

İdlip’ten gelenler teröristmiş! Erva’nın bombası nerede sayın çok amaçlı süpürge. Nerede? Bir günde üç evladını kaybeden babanın kalbinden başka parçalanacak yeri yok! Senin eli kanlı terörist dediğin, karını gönderip izlettiğin tiyatronun kanlı yazarıdır.

 

Senin terörist dediğin, Analardan çiçek çiçek evlat koparan cellatlardır.

Ölmüş babasının ayakkabısını giyip çamurlar içinde ağlayan İdlip’li çocuk mu terörist,

Kurtardığı kedisine sarılıp vatansızlığına ağlayan nur yüzlü teyze mi terörist,

Annesi öldüğü günden beri onun ördüğü saçları bozulmasın diye saçlarına dokundurtmayan kız çocuğu mu terörist,

“Ben altında öldüğüm ağacın zeytiniyim” diyerek tane tane Ölen Erva mı terörist!

O çocukların yaşayamadığı güzel günler boynunuza dolansın, sen terliklerini giyip çayını geviş geviş içerken, babasının ayakkabılarını giyip çamurlar içinde ölüyor çocuklar.

Şu terörist deyip, çamurlara attığınız çocuklardan helallik almadan son nefesinizi vermeyin.

Gübresi fazla kaçmış siyasetinizi alıp defolun Kandildeki kankalarınızın yanına.

Eli kanlı olan, omuzlarınızdaki kanlı rütbeleri tokuşturduğunuz Aybükelerin, Yasinlerin, Erenlerin katilleri... Siz seversiniz onlarla muhabbeti ve siyaseti.

Sen İdlipli çocukların ellerine değil, Kandil köpeklerine alkış tutan kendi ellerine bak!!

Elönü'nden Kılıçdaroğlu'na: Senin terörist dediğin...

 

HABERİN ORİJİNAL METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Elönü'nden Kılıçdaroğlu'na: Senin terörist dediğin... ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Esra Elönü Haber7 Selvi Kılıçdaroğlu erva
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.