Roger Federer

Roger Federer, İsviçreli tenisçi. Birinci sırada daha önce art arda 237 hafta ve toplamda 302 hafta kalarak bir rekor kırmıştır. Federer, emekli ve aktif tenis oyuncuları, önemli tenis çevreleri tarafından gelmiş geçmiş en iyi tenis oyuncusu olarak görülmektedir.

Ekselansları gözyaşlarıyla veda etti! Roger Federer'in duygusal anları
Efsaneye veda! Roger Federer son maçında Nadal, Djokovic ve Murray ile birlikte kortta Tenisin efsanesi İsviçreli Roger Federer, kortlara veda etmeye hazırlanıyor
Federer ile Nadal birlikte korta çıkacak Roger Federer bitmiş! Majesteleri yeniden kortlarda Roger Federer korta dönüyor 23 yaşındaki Barty, Federer'i geride bıraktı! Roger Federer ülkesinde onurlandırılacak! Thiem, Federer'e set vermedi! Amerika'da sürprizler devam ediyor! Favoriler zorlanmadı! Federer ve Nadal bu kez rekor için kortta! Novak Djokovic, şampiyon oldu! Tarihi Nadal-Federer maçı umrunda olmadı! Roger Federer, Nadal'ı geçip finale yükseldi! Wimbledon'da erken final! Toprak kortta Nadal farkı! Federer Her şey çok güzel olacak sloganı izle! Roger Federer toprak korta geri dönüyor! Wimbledon'un kralı Federer... Federer-Nadal maçı nefes kesti Federer 35 yaşında tarih yazıyor!