Pablo Andujar, Roland Garros'ta Dominic Thiem'i 0-2'de 3-2 mağlup etti

Cenevre'de Roger Federer'i deviren Pablo Andujar, Roland Garros'ta da Dominic Thiem'i eledi... 35 yaşındaki İspanyol raket ilk 2 seti kaydettiği maçta müthiş bir geri dönüşe imza atarak kariyerinin en büyük galibiyetine imza attı. Kadınlarda dünya 2 numarası Naomi Osaka ise zorlansa da kazanmayı bildi.

Teniste sezonun 2. Grand Slam turnuvası olan Roland Garros'ta ana tablo maçları bugün başladı. Günün en büyük sürprizini, Dominic Thiem'i 0-2 geriden gelip 3-2 mağlup eden Pablo Andujar gerçekleştirdi.

Kariyerinin ilk Grans Slam şampiyonluğunu 2020'de Amerika Açık'ta elde eden Avusturyalı dünya 4 numarası Thiem, "ağır favori" olarak çıktığı maçta ilk 2 seti 6-4 ve 7-5 kazandı. 27 yaşına gelen ve artık "yıldız" özellikleri sorgulanmaya başlayan Thiem, 2-0'dan maçı vermeyi başardı!

Toprak kort sezonunun hazırlık turnuvalarından Cenevre'de yaşayan efsane Roger Federer'i geriden gelip yenerek adından söz ettiren İspanyol raket Andujar, kariyerinde ilk kez bir Grand Slam turnuvasında 2-0'dan geri dönüş yaptı. Dünya 68 numarası 35 yaşındaki raket, kalan setleri 6-3, 6-4 ve 6-4 alarak adını 2. tura yazdırdı. Dominic Thiem bu sene Lyon ve Dubai'ye de ilk turda veda etmişti. 

Pablo Andujar, Roland Garros'ta Dominic Thiem'i 0-2'de 3-2 mağlup etti

ROLAND GARROS'U HANGİ KANAL VERİYOR? I FRANSA AÇIK HANGİ KANALDA?

Türkiye'de Eurosport 1 ve Eurosport 2'den naklen yayınlanan Roland Garros'ta ilk gün başka büyük sürpriz yaşanmadı.

NAOMİ OSAKA ZORLANSA DA KAZANDI

Kadınlarda dünya 2 numarası Naomi Osaka, ilk turda Rumen tenisçi Maria Patricia Tig'le karşı karşıya geldi. Maçı rahat kazanacağı düşünülen Japon raket, ilk seti 6-4 kazandı, 2. sette tie-break'le sonuca gitti. Toprak kort sezonuna kötü başlayan Osaka, Roma'ya ilk turda, Madrid'e 2. turda veda etmişti. 2018'den beri her yıl 1 Grand Slam kazanan Osaka'nın Roland Garros'ta şeytanın bacağını kırıp kıramayacağı merak ediliyor.

Kadınlarda favori raketlerden Aryna Sabalenka da Ana Konjuh'u 2 sette geçmeyi başardı.

Pablo Andujar, Roland Garros'ta Dominic Thiem'i 0-2'de 3-2 mağlup etti - Resim : 2

Pablo Andujar, Roland Garros'ta Dominic Thiem'i 0-2'de 3-2 mağlup etti ile ilgili etiketler Naomi Osaka Pablo Andujar Dominic Thiem roland garros
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.