Avustralya Açık'ta Rafael Nadal'ı gülümseten el hareketi!

Rafael Nadal, Avustralya Açık'ta 2. turda karşılaştığı dünya sıralamasının 177. basamağındaki Michael Mmoh'u 6-1, 6-4 ve 6-2'lik setlerle 3-0 yenerek tur atladı. İspanyol raket adını 3 tura yazdırdı ama tribünden Nadal'a yapılan el hareketi maçın önüne geçti.

Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası olan Avustralya Açık'ta 4 gün geride kaldı. Tek erkeklerde İspanyol süper yıldız Rafael Nadal, 2. turu da zorlanmadan geçti.

İlk turda Sırp raket Laslo Djere'yi 6-3, 6-4, 6-1'lik setlerle 3-0 geçen Nadal, 2. turda da erkekler dünya sıralamasının 177. basamağındaki Michael Mmoh'u 6-1, 6-4 ve 6-2'lik setlerle 3-0 yenerek tur atladı. Dünya 2 numarası Nadal, 3. turda Britanyalı raket Norrie Cameron (69) ile eşleşti.

Roland Garros'taki 13 şampiyonluğuyla toprak kortta tarihin en iyisi olan ve "Toprak Ağası" lakabıyla anılan 34 yaşındaki raket, Melbourne'deki tek zaferini 2009'da yaşamıştı. Grand Slam şampiyonlukları koleksiyonunu genişletmek isteyen Rafa, 2012 ve 2019'da Novak Djokovic'e, 2014'te Stan Wawrinka'ya ve 2017'de de Roger Federer'e olmak üzere Avustralya Açık'ta 4 kez final kaybetti. Yıldız isim bu yıl da finalin favorileri arasında...

Öte yandan, maç sırasında tribünlerdeki bir izleyici Nadal'a orta parmağını gösterdi. İkinci setin sonlarında yaşanan bu el hareketini gören İspanyol raket gülümsemekle yetinirken, neden böyle bir harekete kalkıştığı anlaşılmayan kadını güvenlik görevlileri Rod Laver Arena'dan apar topar çıkardı.

Avustralya Açık'ta Rafael Nadal'ı gülümseten el hareketi!

TSİTSİPAS ÇOK ZORLANDI

5 numaralı seribaşı Stefanos Tsitsipas ise turnuvaya özel davetle katılan dünya 267 numarası  Thanasi Kokkinakis karşısında çok zorlandı. 21 yaşındaki Yunan raket, 4,5 saat süren maçı 3-2 (6-7, 6-4, 6-1, 6-7, 6-4) kazanarak 3. tur vizesi aldı. Yunan asıllı bir Avustralyalı olan züpper raket Kokkinakis, kariyerini sekteye uğratan sakatlıkların ardından çıktığı Grand Slam ana tablosunda büyük bir sürprize çok yaklaştı ancak sonunu getiremedi.

Erkeklerde ayrıca, 4 numaralı seribaşı Daniil Medvedev, 16 numaralı seribaşı Fabio Fognini ve 19 numaralı seribaşı Karen Khachanov da 3. tura çıktı. 40 yaşındaki İspanyol tenisci Feliciano Lopez ise İtalyan Lorenzo Sonego karşısında ilk 2 seti kaybetmesine rağmen maçı 3-2 kazanmayı başardı.

Avustralya Açık'ta bu gece erkeklerin 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic ile 27 numaralı seribaşı ABD'li raket Taylor Fritz, 3 numaralı seribaşı Dominic Thiem ile Avustralya'nın hırçın çocuğu Nick Kyrgios karşılaşacak.

Avustralya Açık'ta Rafael Nadal'ı gülümseten el hareketi! ile ilgili etiketler Rafael Nadal Tenis avustralya açık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.