Neslihan Atagül

Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır.

Neslihan Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da Yaprak Dökümü dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında İlk Aşk filminde oynadı ve bu film ile Altın Koza Film Festivali'nde "Umut Veren Genç Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü. 18 Kasım 2011 tarihinde Atv’de yayına başlayın, Mahsun Kırmızıgül’ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk dizi çalışması olan Hayat devam ediyor adı dizide Neslihan Atagül, Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar gibi ustalarla oynamıştır. 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan filmde Zehra rolüne hayat verdi. Araf filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Neslihan Atagül 2013 yılında Peyami Safa'nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı, başrolerini Kadir Doğulu ile Paylaştığı Fatih Harbiye adlı televizyon dizisinde oynadı.

2015 yılında senaryosunu Levent Kazak'in yazdığı, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı Senden Bana Kalan adlı sinema filminde Ekin Koç ile başrolü paylaşırken Zeynep Kankonde ve Wilma Elles gibi oyuncular da eşlik etmiştir. Ekim 2015 ayında Star TV'de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Atagül'ün oynadığı Kara Sevda adlı dizide Zerrin Tekindor ve Kaan Urgancıoğlu da oynamıştır. 2016 yılında Pantene markasının reklam yüzü oldu. Aynı yılın eylül ayında yine aynı markanın bir reklam filminde daha yer aldı. Aksiyon sahnelerinin yer aldığı reklam filmi Madrid'de çekildi.

25 Kasım 2015 tarihinde, 3 yıla yakındır beraber olduğu Kadir Doğulu ile nişanlanmış daha sonra da evlenmiştir.

Ünlülerin sosyal medya paylaşımları 15 Mart 2024
Neslihan Atagül'den 'Buda' esprisi Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Florida'da tatilde!
Miami'de ödül töreninde onur konuğu oldu! Ünlü isimler yeni yıla nasıl girdi? İşte ünlülerin paylaşımları İşte 2023 yılının en çok konuşulan magazin olayları 'İhanet' iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü! Aşk dolu paylaşım geldi Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, 7. evlilik yıl dönümlerini kutladı! Kadir Doğulu’dan Onur Akay’a 1 milyon liralık tazminat davası! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan milyonluk yatırım! Neslihan Atagül'den ayrılık iddialarına yanıt Gözyaşlarına boğulan Neslihan Atagül, alyansını fırlatıp attı Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’den reklam ücreti hamlesi! İhanet sorusu Neslihan Atagül'ü çileden çıkarttı! Boşanma iddialarına bu pozla son noktayı koydular! İhanet iddialarının ardından Neslihan Atagül'den ilk paylaşım! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül boşanıyor mu? Annesi bombayı patlattı Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası el ele! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'den ihanet iddialarına yanıt geldi Kadir Doğulu ile aşk yaşadığı iddia edilen Sezer Çakır'dan açıklama! Kadir Doğulu, yeni aşkı 'S' ye imam nikahı mı kıydı? Kadir Doğulu'nun görüntüleri olay oldu! Neslihan'ı aldatıyor mu? Gecenin Ucunda dizisinde sarsıcı gelişme! Yeni bölümü bekleyenlere şok Kadir Doğulu'nun anlattığı hikaye çalıntı çıktı Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun yatak pozları Instagram'ı salladı Gecenin Ucunda dizisine bıçaklı, satırlı saldırı! Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çiftine ilişkin şoke eden iddia! Haftanın En Popüler Kadın Oyuncusu Ne Alina Boz Ne Özge Yağız Oldu! Neslihan Atagül ve Alp Navruz Poz Verdi, Seyirciden Yorum Gecikmedi Neslihan Atagül Kariyerini Kocası İçin Tehlikeye Mi Atıyor?