Neslihan Atagül'den ayrılık iddialarına yanıt

Bir süredir Kadir Doğulu ile olan evliliğinde kara bulutlar dolanan Neslihan Atagül, bu kez iddialı giyim tarzıyla gündeme geldi. Katıldığı davette derin sırt dekolteli elbisesiyle adından söz ettiren Atagül, ayrılık iddialarına da yanıt verdi. İşte detaylar...

30 ülkeden gelen televizyon dünyasının önemli isimlerinin buluştuğu Academy Day’in kapanış partisi, dün gece The Peninsula İstanbul’da gerçekleşti. Neslihan Atagül, geceye tek başına katıldı.

Neslihan Atagül'den ayrılık iddialarına yanıt

 Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Atagül, "Biraz dinleneceğim. Küçük bir tatil yaparım. Projeleri değerlendirme aşamasına geçeceğim" dedi.

NESLİHAN ATAGÜL'DEN AYRILIK İDDİALARINA YANIT 

 

Geçtiğimiz aylarda eşi Kadir Doğulu'nun Çeşme'de bir kadın ile samimi görüntülerinin ardından ihanet iddiaları ortaya çıkmıştı. Derin sırt dekolteli mini elbisesiyle tüm bakışları üzerinde toplayan güzel oyuncu, hakkında çıkan 'aldatıldı' haberlerine cevap verdi.

Eşiyle mutlu olduğunu vurgulayan Atagül, "Arkadaşlar, hiçbirinize bu zamana kadar nezaketsizce bir davranışta bulunmadım. Gerçekten duyulacağımı bilsem hepinizle muhabbet etmek isterim. Ancak ben ne söylersem söyleyeyim herkes kendine göre algılıyor ve anlaşılamıyorum. Bu yazılan ve çizilen her şey gerçek dışı. Biz gayet memnunuz, keyfimiz ve neşemiz yerinde" dedi.

 
 
Neslihan Atagül'den ayrılık iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Kadir Doğulu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.