Seferin Kızı dizisinin Nare'si Neslihan Atagül ekranlara dönüyor... İşte yeni projesi

2016 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı Kadir Doğulu ile mutlu bir evlilik sürdüren 29 yaşındaki oyuncu Neslihan Atagül'den beklenen haber geldi. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare Çelebi karakteriyle izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu “Gecenin Ucunda” dizisiyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İşte Neslihan Atagül'ün yeni projesi...

Geçtiğimiz yıl Star TV'de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinden geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle ayrıldığını açıklamıştı. Seferin Kızı dizisinden ayrıldıktan sonra hiçbir projede yer almayan Neslihan Atagül’ün yeni projesi belli oldu.

 ''GECENİN UCUNDA'' DİZİSİ İLE YENİDEN EKRANLARDA OLACAK

Neslihan Atagül yine Star TV ekranlarında yeni sezon için çekilecek iddialı dizisi için anlaşma yaptı. Neslihan Atagül, TMC Film’in patronu Erol Avcı’yla el sıkıştı.

TV100'de yer alan habere göre; Atagül'ün başrolde olacağı dizi “Gecenin Ucunda” adlı romandan uyarlama ve Peride Celal imzası taşıyor. Dizinin senaryosu Emre Özdur ve Başar Başaran imzası taşıyor. Dizinin yönetmen ve diğer oyuncu kadrosu önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak.

Seferin Kızı dizisinin Nare'si Neslihan Atagül ekranlara dönüyor... İşte yeni projesi

Peride Celal’in “Yazdığım en güzel aşk romanı” dediği eserde aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında olan Macide’nin etkileyici öyküsü konu ediliyor.

 

Seferin Kızı dizisinin Nare'si Neslihan Atagül ekranlara dönüyor... İşte yeni projesi ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Peride Celal Gecenin Ucunda
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.