Mahkum Dizisinin Başrolü Gecenin Ucunda Dizisine Transfer Oluyor!

Mahkum dizisi 31. bölümüyle final yapacak. Dizinin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun başrollerini oynadığı Gecenin Ucunda dizisine transfer olacağı söylenen oyuncu ne cevap verdi? İşte detaylar...

29 Ekim Cumartesi final bölümüyle ekrana gelecek Mahkum dizisi beklenmeyen bir şekilde ekrana veda ediyor. Savcı Fırat Bulut ve Barış Yesari arasındaki hikayenin yeni sezonda izleyiciden beklenilen karşılığı bulmaması yapımcıları da diziyi bitirme kararı almasına neden oldu.

Mahkum dizisinin final nedeni reytingler olsa da bireysel performans da gerek İsmail Hacıoğlu'nun gerekse Onur Tuna'nın yıldızlaştığı görüldü. Ancak dizinin hikayesinde yeni sezonda yapılan değişiklik senaryoda yaşanan tıkanma reytingleri bir anda yerle bir etti.

İSMAİL HACIOĞLU İÇİN İLGİNÇ İDDİA!

Mahkum'un başrollerinden İsmail Hacıoğlu hakkında ise ilginç bir iddia ortaya atıldı. Başarılı oyuncu dizi biter bitmez Gecenin Ucunda dizisine transfer olacağı söylendi. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun başrollerini paylaştığı Gecenin Ucunda dizisi de ilk 5 bölümüyle izleyicinin ilgisine mazhar oldu.

Mahkum Dizisinin Başrolü Gecenin Ucunda Dizisine Transfer Oluyor!

İsmail Hacıoğlu'nun Gecenin Ucunda dizisine transfer haberi sonrası oyuncudan açıklama bekleniyordu. Ancak henüz Hacıoğlu'ndan bir açıklama gelmedi.

İlerleyen günler Gecenin Ucunda dizisi için hayati önemde olacak. Zira ikilinin arasındaki masalsı aşkı konu alan dizi seyircinin her an radarından çıkabilir.

Mahkum Dizisinin Başrolü Gecenin Ucunda Dizisine Transfer Oluyor! ile ilgili etiketler Gecenin Ucunda Dizisi Neslihan Atagül
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.