Neslihan Atagül ve Alp Navruz Poz Verdi, Seyirciden Yorum Gecikmedi

L'Officiel Türkiye 10’yıl kutlama partisine katılan Gecenin Ucunda dizisi yıldızları Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu ile Yürek Çıkmazı'nın Halil'i Alp Navruz birlikte poz verdi. Son günlerin iki popüler dizisinin yıldız oyunclarının verdiği pozlara seyirciden yorum gecikmedi.

Alp Navruz ve Neslihan Atagül partner olsalardı, ne olurdu? Kuşkusuz yer yerinden oynardı. L'Officiel Türkiye 10’yıl kutlama partisine katılan ikiliden gelen bir fotoğraf bu düşüncemi doğrular nitelikte.

Star Tv'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde Macide karakteriyle eşi Kadir Doğulu'nun partneri olan güzel oyuncu Neslihan Atagül, hayranlarından gelen "Kocası için kariyerini tehlikeye atıyor" eleştirilerine cevap verdi. Doğulu ile kameralar karşısına geçen Atagül, giydiği elbiseyle göz kamaştırdı.

PARTNER OLSALAR YER YERİNDEN OYNAR

Öte yandan TRT 1 dizisi Yürek Çıkmazı'nın Halil karakteri Alp Navruz da geceye katılan bir diğer isimdi. Yakın arkadaş oldukları bilinen Alp Navruz ve Neslihan Atagül'ün birlikte verdikleri poza yorum yağdı.

Neslihan Atagül ve Alp Navruz Poz Verdi, Seyirciden Yorum Gecikmedi ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Alp Navruz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.