Kanye West

Kanye West, The College Dropout adlı ilk albümü 2004'te piyasaya çıkmıştır, Late Registration 2005'te, ve üçüncü albümü, Graduation, 2007'de piyasaya çıkmıştır. İlk üç albümü birçok ödül (dokuz tane Grammy Ödülü dahil), çok güzel eleştiriler ve ticari başarılar kazandı. Müzik hayatına yapımcı olarak başlayan Kanye West, kısa sürede rap şarkıcılığında yükselmeye başladı.

Kanye West'in 850 bin dolarlık titanyum protez dişleri gündem oldu!
İşte başrolünde ünlülerin yer aldığı 2023 yılının skandal olayları Kanye West, çıplak kadın üzerinden sushi yiyerek doğum gününü kutladı!
Adidas kaybını açıkladı, hisseleri bir günde yüzde 2.2 yere çakıldı! Kim Kardashian'dan boşanan Kanye West yeni sevgilisiyle evlendi! Kanye West: Karım Kim Kardashian'ı bu adamla yakaladım! Kanye West'in Kim Kardashian'a ödeyeceği nafaka ücreti belli oldu Kanye West'ten boşanan Kim Kardashian'dan ilan-ı aşk! Kanye West adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu Irina Shayk ve Kanye West aşkı bitti! İşte sebebi Kim Kardashian ile boşanma aşamasındaki Kanye West kendisini odaya kapattı Kanye West Instagram'a geri döndü! Kanye West ile boşanma sürecine giren Kim Kardashian nasıl bir eş istediğini anlattı! Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan Kanye West hakkında bomba aşk iddiası Çalışanları tarafından dava edildi! Kim Kardashian Kanye West’e neden boşanma davası açtı? Ünlü çift boşanıyor! Dekolteli tulumu hayrete düşürdü! Kim Kardashian'dan cesur pozlar! Evliliklerini bitirme sebebi Jeffree Star ihaneti mi? Kim ve Kanye hakkında yeni iddia! Bomba iddia! Dünyaca ünlü çiftten kötü haber geldi... Ünlü çift hakkında yeni iddia! Grammy ödülünün üzerine tuvaletini yaptı! Kanye West'ten bir skandal girişim daha Eşinin açıklamaları şoke etmişti... Kardashian'dan açıklama ABD Başkan adayı Kanye West: Kızımı öldürecektim! ABD Başkanlığı'na aday oldu! ABD Başbakanlık adaylığını duyuran Kanye West kimdir? ABD Başkanlığı'na aday oldu!