Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan Kanye West hakkında bomba aşk iddiası

ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian ile 2014 yılında evlenen ve şu sıralar boşanma hazırlığında olan 43 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Kanye West hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. West'in 35 yaşındaki dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk ile flörtleşmeye başladığı iddiaları magazin gündemine oturdu. Kim Kardashian'ın Kanye West'in daha boşanmadan adının aşk haberlerine karışmasına ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Kim Kardashian ile 2014 yılında evlenen ve boşanma kararı alan dünyaca ünlü rapçi Kanye West'in evliliği bitmeden yeni bir ilişki yaşamaya başladığı öne sürüldü.

'DeuxMoi' adlı Instagram hesabından yapılan paylaşımların ardından iddialar gündeme geldi. Bir sosyal medya kullanıcısının 'Kanye West, şimdi gizlice Irina Shayk, namı diğer Bradley Cooper'ın bebeğinin annesiyle çıkıyor' mesajı ise ortalığı karıştırdı.


SHAYK, WEST'İN VİDEOSUNDA OYNAMIŞTI

Irina Shayk, 2010 yılında West'in "Power" müzik videosunda yer almış ve bu video ünlü modelin şöhret basamaklarını hızlı çıkmasında etkili olmuştu. West ile Shayk, 2012 Paris Moda Haftası'nda da birlikte eğlenirken görülmüştü.

KİM BU İŞE NE DİYECEK?

Çıkan aşk haberlerinin ardından Kanye West'in boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın vereceği tepki merak edilmeye başlandı.

Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan Kanye West hakkında bomba aşk iddiası

DÖRT ÇOCUKLARI VAR

Kim Kardashian ve Kanye West'in North (7) ve Chicago (3) adında kızları, Saint (5) ve Psalm (1) adında da erkek çocukları bulunuyor.

Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan Kanye West hakkında bomba aşk iddiası ile ilgili etiketler Kanye West Kim Kardashian Irina Shayk aşk iddiası
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.