Cinsel saldırıyla suçlanan Marilyn Manson’un Grammy adaylığı düşürüldü

Cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan, gerçek adı Brian Hugh Warner olan ancak sahne adı Marilyn Manson ile tanınan 52 yaşındaki Amerikalı şarkıcının Grammy adaylığı düşürüldü.

Hakkında cinsel saldırı suçlamaları olan ABD’li rock yıldızı Marilyn Manson’un Grammy adaylıklarından biri iptal edildi. Grammy Ödüllerini dağıtan Record Academy, Manson’u, aday olduğu “En İyi Rap Şarkısı” kategorisinden çıkardı.

Manson, gerçek ismiyle Brian Hugh Warner, geçen hafta ilan edilen adaylıklar çerçevesinde, Kanye West’in “Donda” albümüne verdiği katkılardan dolayı, “Jail” parçası ile “En İyi Rap Şarkısı”, “Donda” ile de “Yılın Albümü” kategorisinde aday gösterilmişti.

Grammy CEO’su Harvey Mason Jr da yaptığı açıklamada, Manson’un adaylıklarını savunarak, insanların geçmişine bakmadıklarını ifade etmişti.

Cinsel saldırıyla suçlanan Marilyn Manson’un Grammy adaylığı düşürüldü


EVİNE POLİS BASKINI DÜZENLENDİ

Adaylıkların açıklamasının ardından Record Academy, cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan ve Batı Hollywood’daki evinde polis tarafından arama yapılan Manson’un adaylıkları nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu. Yetkililer, arama emri çıkarıldığında 52 yaşındaki Manson’ın evde olmadığını ve müfettişlerin medya depolama cihazları da dahil olmak üzere eşyalara el koyduğunu söyledi.

Kasım ayında Rolling Stone dergisi, Marilyn Manson’ın Batı Hollywood, California’daki dairesinde küçük, ses geçirmez cam bir muhafazaya sahip ufak bir odacık olduğuna haberlerinde yer vermişti. Sanatçıyla birliktelik yaşayan birkaç kadın, bu odayı kadınlara psikolojik olarak işkence yapmak için kullanılan bir hücre hapsi olarak tanımladı.

Cinsel saldırıyla suçlanan Marilyn Manson’un Grammy adaylığı düşürüldü

 

Cinsel saldırıyla suçlanan Marilyn Manson’un Grammy adaylığı düşürüldü ile ilgili etiketler cinsel saldırı Marilyn Manson grammy
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.