Anlaşma sağlanamadı: TikTok'ta şarkılar tek tek kaldırılıyor

TikTok ile Universal Music Group (UMG) arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle Taylor Swift, The Weeknd, Eminem, Metallica ve Harry Styles gibi birçok ünlü ismin şarkılarını içeren videolar TikTok'tan kaldırıldı.

Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden biri olan Universal Music Group (UMG), ile sosyal medya platformu TikTok arasındaki lisans anlaşması sona erdi.

UMG, TikTok'un diğer sosyal medya uygulamalarının ödediği ücretin altında bir miktar ödeme yapmak istediği iddiasında bulundu.

TikTok, UMG'yi "yanlış bir açıklama" yapmakla suçlayarak yeni bir anlaşma sağlanamayacağını duyurdu.

Bu kararın bir sonucu olarak, UMG'ye ait müzik videolarının sesi kapatılacak ve bu parçalarla yeni videolar oluşturulamayacak.

Ancak, parçaların resmi olmayan, hızlandırılmış veya yavaşlatılmış versiyonları hâlâ kullanılabilir durumda.

UMG'nin bünyesinde bulunan sanatçılar ise şöyle;

Drake, The Beatles, Blackpink, Frank Sinatra, Nirvana, Queen, Rammstein, The Weeknd, The Rolling Stones, Elton John, Eminem, Lady Gaga, Billie Eilish, Justin Bieber, Ariana Grande, Kanye West, Katy Perry, Shawn Mendes, Metallica, Selena Gomez, Kendrick Lamar, Sam Smith, Andrea Bocelli, Rihanna, Post Malone, Taylor Swift, Amy Winehouse

Anlaşma sağlanamadı: TikTok'ta şarkılar tek tek kaldırılıyor ile ilgili etiketler TikTok Eminem Taylor Swift Metallica Şarkıcı The Weeknd
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.