Kanye West'ten boşanan Kim Kardashian'dan ilan-ı aşk!

Kanye West ile boşanma arifesindeyken Pete Davidson'la ilişki yaşamaya başlayan ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian, boşandıktan bir ay sonra sevgilisi Pete Davidson ile çekilen aşk pozlarını 299 milyon takipçili Instagram hesabından paylaştı.

2014 yılında evlendiği Kanye West ile geçtiğimiz ay boşanan reality şov yıldızı Kim Kardashian, kısa bir süre önce komedyen Pete Davidson'la aşk yaşamaya başlamıştı. Kardashian yeni ilişkisini gözler önüne serdi.

4 çocuk annesi Kardashian, Davidson'la çıktığı akşam yemeğinden karelerini "Gece atıştırmalığı..." notuyla Instagram hesabından yayınladı.

Kanye West'ten boşanan Kim Kardashian'dan ilan-ı aşk!


41 yaşındaki Kim Kardashian, 28 yaşındaki 'Saturday Night Live' yıldızı Pete Davidson hakkında böyle konuştu: “Ben kesinlikle ilişki insanıyım. Açıkçası bu ilişki için zaman ayırmak istiyorum ama çok mutlu, memnun ve huzur içinde olmak çok güzel bir duygu.”

Kanye West'ten boşanan Kim Kardashian'dan ilan-ı aşk!

 

Kanye West'ten boşanan Kim Kardashian'dan ilan-ı aşk! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Kanye West Pete Davidson
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.