Fatma Şahin

Fatma Şahin 20 Haziran 1966 Tarihinde Gaizantep'te doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya-Metalurji Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Özel sektörde İşletme Mühendisi ve İşletme Müdürü olarak çalıştı. XXII., XXIII.ve XXIV. Dönem Gaziantep Milletvekilidir. Ayrıca Gaziantep ve bölgenin üst üste 2 dönem Milletvekilliği yapan ilk kadın Milletvekilidir. XXII. Dönem'de Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Üyeliği görevinde bulundu.

TBMM Töre ve Namus Cinayetleri ile Çocuklara Karşı Şiddeti Araştırma Komisyon Başkanlığı görevini yürüttü. AK Parti Kadın Kollarında bir dönem teşkilattan ve bir dönem de siyasi işlerden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanlarından Cumhur Ersümer ve Zeki Çakan'la ilgili oluşturulan Meclis Soruşturma Komisyonunda ve Tuz Gölü Araştırma Komisyonunda çalıştı. Ak Parti 2. Olağan Kongresinde Merkez Karar Yürütme Kuruluna seçildi.

Fatma Şahin, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı olarak teşkilatta görev yapan 3000 kadını 2 aylığına Ankara'ya Genel Merkeze getirmiş ve çeşitli konularda eğitim almalarını sağlamıştır. Eğitim verenler, ağırlıklı olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Bakanlardan oluşmuştur.

"Bizde her bitiş yeni bir başlangıçtır”
"Hatalarımızdan ders alarak devam edeceğiz..." Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, oyunu kullandı
Başkan Fatma Şahin 'En önemli işim' diyerek duyurdu! Ünlü rapçi Odry G'den Fatma Şahin için gençlere özel şarkı Gaziantep'in meşhur Araban sarımsağının ünü sınırları aştı... Fatma Şahin Emekli Kart'ı tanıttı! Çok sayıda avantajı var... 2024 yılı Gaziantep'te 'Aile Yılı' ilan edildi Güçlü Gaziantep'in güçlü kadınlarına destek sürüyor Gaziantep Büyükşehir'den Türkiye'nin en çevreci Atıksu Arıtma Tesisi İŞTE HALKIN GAZİANTEP BELEDİYESİ’NDEN BEKLENTİLERİ! GAZİANTEP BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN’DEN ÇIĞIR AÇACAK YENİ PROJELER! SPOR, KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİNE KATIL, ULAŞIMDA İNDİRİM KAZAN! Gaziantep'te miting gibi seçim irtibat ofisi açılışı! Başkan Şahin seçim beyannamesini açıkladı Fatma Şahin, çağ atlatacak yeni projelerle geliyor Fatma Şahin’in ustalık dönemi projelerine büyük ilgi! Türkiye'nin ilk hidrojenli otobüsü Gaziantep yollarında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük maaş 34 bin TL oldu! Fatma Şahin: 31 Mart'ta Türkiye’de birinci olmaya hazır mıyız? Gaziantep Bilim Merkezi'nde geleceğin bilim insanları yetişiyor Personel buluşmasında Fatma Şahin'e duygusal sürpriz Fatma Şahin'den adaylık sonrası açıklama: Ömrümü adamaya hazırım Fatma Şahin kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Gaziantep BB Başkan adayı yeniden Fatma Şahin oldu! Gaziantep Metrosu için onay çıktı: 15 milyar liralık dev proje Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden örnek proje! Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden depremzede öğrencilere destek Fatma Şahin traktöre bindi, şeker kamışı hasadına katıldı Fatma Şahin'in acı günü...