GAZİANTEPLİLERE SORDUK: İŞTE HALKIN GAZİANTEP BELEDİYESİ’NDEN BEKLENTİLERİ!

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, 31 Mart seçimine sayılı günler kala Gazianteplilerin nabzını tuttu…

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, bu kez Gaziantep’te vatandaşa mikrofon uzattı.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Gazianteplilerin nabzını yoklayan Yüksel, halkın Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden beklentilerini sordu.

Yüksel’e konuşan vatandaşlar, ulaşım, trafik gibi alanında beklentilerini açıklarken dikkat çeken yorumlarda bulundu.

‘’BENİM İSTEDİĞİM HER ŞEY GAZİANTEP’TE VAR’’

Şanlıurfa’dan Gaziantep’e gelen gezmek için gelen vatandaş, şehirden övgüyle bahsederek ‘’Şehrimiz ulaşım ve imar yönünden güzel. Daha da güzel olmasını isteriz. Benim istediğim her şey Gaziantep’te var. Taşımacılık güzel.‘’ dedi.

‘’ULAŞIM VE ALTYAPI ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLMELİ’’

Ulaşımda yaşanan soruna dikkat çeken Gaziantepli başka bir vatandaş, ‘’Ulaşımda biraz sorun yaşanıyor. Hükümet Konağı’nın olduğu yerde yollar tıkanıyor. Düzenleme yapılmasını istiyoruz. Yeni dönemde altyapı kanalizasyon çalışmalarına ağırlık verilmelidir.’’ şeklinde konuştu.

‘’GAZİANTEP ÇARŞISI’NI NİZAMİ ŞEKİLDE TOPLAYAN BELEDİYE VE ESNAFI TEBRİK EDERİM’’

İstanbul’dan Gaziantep’e gezmek için gelen genç, çarşının düzenli bir şekilde kapatılmasına vurgu yaparak ‘’Gaziantep’teki birbirine yakın yerleşim yerleri çok güzel. Otelimiz ile çarşımız çok yakın. Gaziantep Panaroma Müzesi çok güzeldi. Yemek yerler gastronomik olarak meşhur. Gaziantep Çarşısı nizami bir şekilde toplanıyor. İstanbul böyle değil, çarşılar ve pazarlar nizami şekilde toplanmıyor. Belediye ve esnafı tebrik edelim.’’ ifadelerini kullandı.

‘’FATMA ŞAHİN TRAFİĞİ ÇOK RAHATLATTI’

Gaziantep Belediye Başkanı ve yeniden aday Fatma Şahin ile mahalle komşusu olan vatandaş, Şahin’in ulaşım alanında yaptığı kavşaklara vurgu yaparak ‘’Fatma Şahin, babamın amcasının kızı gibidir. Şahin’in birçok iyi hizmetleri var. Millet bahçelerimiz, parklarımızı yaptılar. Trafikte yoğunluk yaşanıyor, aynı İstanbul gibi. Ulaşımda düzeltmeler yapılabilir. Şahin, 15 karşı kavşaklarımızı yaptı. Trafiği çok rahatlattı. Mavikent’in oralar trafikten rahatladı. 15 katlı kavşaklar rahatlattı. Uzun kuyruklar oluşuyordu, artık olmuyor.’’ ifadelerini kullandı.

‘’GAZİANTEP’TE İSTEDİĞİM HER YERE YARIM SAAT İÇİNDE GİDEBİLİYORUM’’

Fatma Şahin’in ulaşım alanındaki hizmetlerinden memnun olduğunu belirten vatandaş ’’Şahin’den çok memnunuz. Esnafa yardımları oldu. Tek tek gelip sıkıntıları sorup, çözüm aradı. Ulaşım çok iyi. İstediğim yere yarım saat içinde gidiyorum.’’ dedi.

Gaziantep'teki sokak röportajımızı SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

GAZİANTEPLİLERE SORDUK: İŞTE HALKIN GAZİANTEP BELEDİYESİ’NDEN BEKLENTİLERİ! ile ilgili etiketler Gaziantep Fatma Şahin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi seçim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.