GAZİANTEP’TE SPOR, KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİNE KATIL, ULAŞIMDA İNDİRİM KAZAN!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeniden aday Fatma Şahin'in çok özel açıklamaları SuperHaber YouTube kanalında...

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeniden aday Fatma Şahin, cumartesi günü 31 Mart yerel seçim beyannamesini açıkladı. Şahin, 2024-2029 döneminde konut, çevre yolları ve ulaşım alanında hayata geçireceği projeleri kamuoyuyla paylaştı.

Gaziantep’te lansmana katılan SuperHaber ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeniden aday Fatma Şahin ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdi.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’in mikrofonuna konuşan başkan Fatma Şahin, Gaziantepli gençler için yapılan ‘Genç Kart’ın detaylarını paylaştı.

Gaziantep’te çığır açan projelere imza atan Fatma Şahin, gençlerin ulaşımda indirim isteğini de geri çevirmedi. Başkan Şahin, ‘Genç Kart’ sayesinde gençlere aylık yüzde 50 oranında bir indirim sağlandığını açıklarken Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ait kültür ve spor etkinliklerine katılarak ulaşımda indirim kazanacaklarını açıkladı.

Şahin şu şekilde konuştu: ‘’Gençler, belediye hizmetlerinden ücretsiz faydalanabiliyorlar ve puan topluyorlar. Ulaşımda aylık yüzde 50 indirim yaptık. Gaziantep Belediyesi’ndeki kültür ve spor programlarına katılarak ulaşımda indirim kazanıyorlar.’’ sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

GAZİANTEP’TE SPOR, KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİNE KATIL, ULAŞIMDA İNDİRİM KAZAN! ile ilgili etiketler Gaziantep Fatma Şahin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.