EYT

Erken Emekli Olma Şartları Neler?

Erken emekli olma şartları kadınlara ve erkeklere göre farklılık gösteriyor. Bilindiği üzere artık ülkemizde emekli olmak için sadece prim gün sayısını doldurmak yetmiyor. Emekli maaşı alabilmek için de yaşı beklemeniz gerekiyor. 

 

Erken emekli olma şartlarından biri doğum borçlanması. Bilindiği üzere sınırı 3 çocuk olmak üzere doğum borçlanması yapabilirsiniz. Doğum borçlanmasından faydalanmak için dikkat edilen bir nokta var. O da doğum yapmadan önce sigortanızın olması. Yani doğum yaptıktan sonra sigortanız işlenmişse doğum borçlanmasından faydalanamıyorsunuz. Şimdi gelelim doğum borçlanması için şartlara.

Kademeli emeklilikte yeni düzen: İşte EYT'den sonra yaş ve prim detayı
SGK "staj ve çıraklık mağdurları için EYT toplantısı olacak mı? SGK DYS evrak takip 2024! EYT evrak takibi nasıl yapılır?
Emeklilere ek zamda yeni kaygı! EYT maliyeti adım atmayı zorlaştırıyor Şirketler çalışanlarına yüzde 50 zam yapacak Başvurularınız iptal edilmiş olabilir EYT aylığınız neden bağlanmıyor? İşte yanıtlar EYT'de maaşları bağlanmayanlar dikkat! Nedeni belli oldu... Patronlar şikayet etti:Finansmana erişim kapandı EYT zorlamaya başladı Yargıtay'dan EYT adaylarına kötü haber! İmamoğlu, EYT'lilerin tazminatlarının üstüne yattı Emeklilerin maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek? EYT'yi kaçıranlara yeni düzenleme geliyor 5 aylık enflasyon rakamları açıklandı zamlı emekli maaşları kesinleşti EYT'den emekli olamayanlar primlerini geri alabilir mi? Çifte ikramiye ödenecek EMADDER EYT'nin son tablosu! 50-55 yaşta kademeli erken emeklilik... Emekliler alışverişe koştu! Perakende satışlar yüzde 28,6 arttı EYT’lilere müjde! Tüm EYT maaşları ay sonuna kadar bağlanacak EYT'lilerin bayram ikramiyesi alacağı tarih belli oldu Bakan Bilgin'den EYT ve asgari ücret açıklaması! Küçük esnaf SSG'lı ile eşitleniyor Bağ-KUR'lu EYT'liler dikkat! Erken emekliliğin yolu göründü! EYT'liler dikkat! Emlak vergisi muafiyeti duyuruldu! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, EYT'lilere seslendi! Çalışmaya devam eden EYT'liler dikkat! Bakan Nebati'den emeklilere refah payı müjdesi İş Bankası emekliye geri ödemesiz 7.500 TL ödeme yapacak! EYT’lilere müjde üzerine müjde Prim günü yeniden düzenlenecek