Eda Erol

Televizyonda ilk ekran deneyimini 2 yıl önce 46 Yok olan dizisiyle adını duyduğumuz Eda Erol, Sinoplu anne ve göçmen babanın son kızıdır. Emekli polis memuru olan babasının İstanbul'a geldikten sonra Neşe Erberk ajansa kayıt ettirdiği Eda Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olmuştur. İlk filmi Stajyer Mafya sonrası 46 dizisinde rol aldı.Televizyonda ilk ekran deneyimini 2 yıl önce 46 Yok olan dizisiyle adını duyduğumuz Eda Erol, Sinoplu anne ve göçmen babanın son kızıdır. Emekli polis memuru olan babasının İstanbul'a geldikten sonra Neşe Erberk ajansa kayıt ettirdiği Eda Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olmuştur. İlk filmi Stajyer Mafya sonrası 46 dizisinde rol aldı.

Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol'un son hali gündem oldu
Eda Erol kimdir? Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol kaç yaşında? Esra Erol'un kızkardeşi kırmızı bikinisiyle akılları baştan aldı! Esra'dan tepki gecikmedi!
Ünlülerin kabusu haline gelen 'Elitler Çetesi' çökertildi "Alişan ve Eda Erol ayrıldığında üzülmüştüm!" Eda Erol'un, Aslı Enver benzerliğine olay yorum! Eski sevgilisine aldığı hediyeyi yeni... Alişan'la evlilik yolundan dönen Eda Erol imzayı... Eda Erol olmadı ama terlikleri Buse'nin elinden... Eda Erol, Alişan'a dönmek için bakın neler... Esra Erol kardeşini Alişan'dan böyle kurtardı! Demet Akalın ortalığı fena karıştıracak! 'Alişan ilişki yaşayınca kırolukta sınır... Eda Erol dekolte konusunda kendini aştı! Alişan, Eda Erol'u çabuk unuttu! Eda Erol, Alişan'ın koyduğu yasağı deldi... Eda Erol takipçisine neden ateş püskürdü? Eda Erol gizli kapaklı bıçak altına yattı! Alişan, resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile... Eda Erol, Alişan'dan ayrıldıktan sonra basına... Alişan'a ayrılık pahalıya patladı! Eda Erol oyunculuktan vazgeçti, dizayn etmeye... Eda Erol konuştu, yeni bir dedikodu doğurdu! Mutsuz pazarlar... Ayrılık ikisine de yaramadı! Alişan ile Eda Erol'un ayrılık sebebi dizi mi? Ali Özbir’den Nur Yerlitaş’a hakaret Alişan Cumhurbaşkanı'na verdiği sözü... Alişan nişanlısı Eda Erol'dan ayrıldığını... Alişan nişanlısı Eda Erol'dan ayrıldığını... Esra Erol, Alişan ve Eda'yı barıştıramadı...