Alişan'ın bu fotoğrafını görenler şaştı kaldı!

Çocukken şöhret olma şansını elde eden ünlü türkücü ve oyuncu Alişan'ın, adının Serkan olduğu döneme ait kaset kapağı ortaya çıktı.

Şu sıralar oynadığı dizinin yayından kaldırılması ve yeni sevgilisi Buse Varol ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen ünlü türkücü Alişan'ın ortaya çıkan fotoğrafını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

41 yaşındaki ünlü türkücü Alişan'ın, meşhur olmadan önceki adı Serkan'dı. Ünlü türkücü, gerçek adını kullanmayı bırakıp Alişan adını alsa da o dönemde çıkardığı albüm kapağında Serkan ismini kullandığı ortaya çıktı.

"BİR ÜNLÜYE ÇOK BENZİYORSUN"

Alişan'ın 'Derdo' adlı albümü sosyal medyaya düştü. Serkan ismiyle çıkardığı albümü görenler "Serkan, sen bir ünlüye çok benziyorsun." diyerek ünlü türkücüye takılmayı ihmal etmedi.

işte o albüm kapağı:

alisan-in-adinin-serkan-oldugu-doneme-ait-album-10430115_9218_m

Alişan'ın bu fotoğrafını görenler şaştı kaldı! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol dostlar mahallesi sevgilisi gerçek adı serkan tektaş Serkan eski albüm çocukluk
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.