'Alişan ilişki yaşayınca kırolukta sınır tanımıyor!'

Sevgilisi Buse Varol'la el ele kameralar karşısına çıkan Alişan "Sette fazla kız yoktu. Buse'yi gördüm, dikkatimi çekti. Ben de DM'den yürüdüm" diyerek çarpıcı açıklamalarla bulundu.

Geçtiğimiz akşam sevgilisi Buse Varol'la birlikte basın mensuplarına konulan Alişan'ın 'Sette başka kız yoktu, ondan Buse'ye yürüdüm' açıklaması sosyal medyada olay oldu. Daha önce de nişanlısı Eda Erol ile ilgili konuşurken 'Terliklerimi ayağıma getirecek' diyen Alişan'a, 'İlişki yaşayınca kırolukta sınır tanımıyor!' yorumları yapıldı.

REKLAM AŞKI İDDİALARINA YANIT VERDİ

Alişan, yeni sevgilisini Ece Erken ile önceki akşam Rumeli Balıkçısı'nda tanıştırdı. Çıkışta, sevgilisi Buse Varol'la el ele röportaj veren Alişan, güzel oyuncuyla tanışma hikayesini anlattı. Alişan, reklam aşkı iddialarına da ateş püskürdü.

"BEYİNSİZLER... BÖYLE BİR SALAKLIK VAR MI?"

'O haberleri yapan beyinsizler' ifadesini kullanan Alişan, o haberi yapan kişiyi mahkemeye vereceğini belirterek "Ben 21 senedir hiçbir şeyi reklam olarak kullanmadım" diyen Alişan, "Dizi reytingi aşkla yükselir mi? Böyle bir salaklık var mı? Biz dizi başlamadan ilişkiye başladık.

Çektiğim dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu. Ben Türker ağabeye bile 2 hafta önce söyledim, o da bana teşekkür etti" şeklinde konuştu.

alisan-sli-1

ESKİ NİŞANLI SORULUNCA BOZULDU

Alişan, eski nişanlısı Eda Erol ile ilgili soru gelince de Ece Erken hemen araya girdi. Yeni sevgilinin ise bozulduğu dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan ünlü şarkıcı, sevgilisi ile tanışma hikayelerini anlatırken "Sette fazla kız yoktu. Buse'yi gördüm, dikkatimi çekti" diyerek ilginç bir por kırdı.

'Alişan ilişki yaşayınca kırolukta sınır tanımıyor!' ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol Eda Erol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.