Alişan gönlünü o güzele kaptırdı!

Eda Erol ile olaylı bir şekilde nişan attıktan sonra ayrılık acısını kolay atlatan Alişan, yeni bir aşka yelken açtı. Alişan'ın sevgilisi aynı zamanda yeni dizisinde rol arkadaşı.

Eda Erol'la düğünlerine kısa zaman kala ayrılan Alişan, gönlünü yeni rol arkadaşına kaptırdı.Ünlü türkücünün yeni başlayacak dizisi "Dostlar Mahallesi"ndeki rol arkadaşı Buse Varol ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

BİRLİKTE TATİL BİLE YAPMIŞLAR

Şarkıcı Alişan, sunucu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile nişanlanmış, çift Eylül'de yüzükleri atmıştı. Alişan, aşkı yeni dizisinin setinde buldu. Şarkıcı, yakında başlayacak "Dostlar Mahallesi" dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol'la ilişki yaşamaya başladı. İkili geçtiğimiz günlerde birlikte yurtdışı tatiline de çıktı.

alisan-gonlunu-rol-arkadasi-buse-varol-a-kaptirdi-10334800_990_m

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır.

Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncunun Liseye giden bir erkek kardeşi vardır. 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan güzel oyuncu uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçmiştir.

Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu Özel Ders almıştır. Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterini canlandıran Varol ayrıca Arka Sokaklar Dizisinde Yasemin İsimli bir Polis memurunu canlandırmıştır.

Güzelliğiyle ön plana çıkmayı başaran oyuncumuzun fiziksel özellikleri de dikkat çekmektedir; 174 cm boyunda, 56 kg, saç rengi kumral göz rengi ise mavidir.

alisan-gonlunu-rol-arkadasi-buse-varol-a-kaptirdi-10334800_3613_m

alisan-gonlunu-rol-arkadasi-buse-varol-a-kaptirdi-10334800_2598_m

Alişan gönlünü o güzele kaptırdı! ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol dostlar mahallesi
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.