defile

DEFİLE HAKKINDA BİLGİ

Bir defile, bir moda tasarımcısı tarafından Moda Haftası boyunca yaklaşmakta olan giysi ve / veya aksesuar serisini sergilemek için düzenlenen bir etkinliktir. Moda her mevsimde ilkbahar, özellikle İlkbahar / Yaz ve Sonbahar / Kış mevsimini gösterir. En son moda trendlerinin yapıldığı yer burasıdır.

Merve Oflaz'ın cesur tarzı Instagram'ı yıktı
Yeni Zelanda'da düzenlenen "Giyilebilir Sanat" gösterisi hayran bıraktı Kiğılı, Türkiye'nin ilk canlı meta defilesini düzenledi!
Ünlü mankenler Diyarbakır'ın tarihi mekanlarında defile gerçekleştirdi Karnı burnunda podyuma çıkan Adriana Lima karın kaslarıyla şov yaptı Fazla kilolarından kurtulan Hadise'nin tarzı İstanbul Moda Haftası'na damga vurdu Giorgio Armani, Milano ve Paris defilelerini iptal etti Doğaya dikkat çekmek için tasarlanan gelinlikler görenleri şaşırttı Eski manken Tuğba Altıntop'un zor anları... Podyumda yere kapaklandı Denizli Cam Bienali'nde sanatçılar camdan işlemeli elbiseler giydi İtalyan moda devinin Venedik’teki defilesinde dolu paniği Ünlü mankenler defile yorgunluğunu atlarla attılar Peribacaları güzeller ile tanıtıldı! Manken Elif Ece Uzun eşi Mehmet Tuş ile barıştı Zeynep Bastık'tan Kerimcan Durmaz'a özel mini defile 'Müslüman kardeşlerimi üzdüm' İnşaat işçilerine oyunculuk teklifi! Sosyal medya yıkıldı! Tarihi sarayda defile! Dünyaca ünlü melek Türkiye'ye geliyor! Podyumda tehlikeli anlar! Meleklerin performansı düştü! Nişan öncesi podyumda! Pehlivanlarla podyuma çıktı! Gucci'nin yeni mankenine estetik yaptılar! Ivana Sert'ten 'Felaket' yorumu! "O elbiseyi nasıl taşıyacağımı biliyorum!" Adriana Lima podyumda gözyaşlarına boğuldu! Büyük beden mankenler Londra sokaklarında! Çağla Şıkel yine farkını gösterdi!