Eski manken Tuğba Altıntop'un zor anları... Podyumda yere kapaklandı

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman'ın 44 yaşındaki eski eşi ve kızları Su El Roman ile Şevval El Roman'ın annesi, eski manken Tuğba Altıntop baş manken olarak boy gösterdiği defilede talihsiz bir olay yaşadı. Üzerindeki yeşil elbisesiyle podyumda yürüdüğü sırada yere düştü.

Moda tasarımcısı Deniz Albayrak, önceki akşam Beyoğlu'ndaki Sheraton Otel'de ‘Güçlü Kadın’ temalı bir defile düzenledi. Etkinlikte; 'Kadın ve Kadın' adlı haute couture defilesinde 15 kadın ve 15 erkek manken podyuma çıktı. Şarkıcı Rafet El Roman'ın eski eşi olarak da bilinen Tuğba Altıntop, defilenin baş mankeni olarak boy gösterdiği podyumda zor anlar yaşadı.

Büyük bir kazanın eşiğinden döndüldü  Kendisini yerde buldu

BÜYÜK BİR KAZANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ!


Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Altıntop, gecede yeşil bir elbise ve bir gelinlik giydi. Podyuma çıktığı sırada ayağı takılan Tuğba Altıntop, yere düşerek büyük bir kazanın eşiğinden döndü.

Büyük bir kazanın eşiğinden döndüldü  Kendisini yerde buldu

Yerde ayakkabılarını ayağından çıkararak kenara atan deneyimli manken Tuğba Altıntop, podyumda yürümeye devam ederek bütün alkışları topladı. Geceye taşıdığı yeşil elbise ile damga vuran Tuğba Altıntop'un yıllara meydan okuyan güzelliği ise konuşulanlardan oldu.

Büyük bir kazanın eşiğinden döndüldü  Kendisini yerde buldu


'KADINA ŞİDDETE HAYIR' MESAJI VERDİ

Tuğba Altıntop ve ünlü modacı Deniz Albayrak, defile sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Altıntop, "Kadın dünyanın var oluşumdan beri var. Ve dünyanın sonuna kadar her daim var olacaktır. Kadına şiddete her zaman hayır. Önemli olan bugünün anlam ve önemidir. Deniz Albayrak'ın düzenlemiş olduğu defilede bulunmak bemim gerçekten büyük onur" dedi.

Büyük bir kazanın eşiğinden döndüldü  Kendisini yerde buldu

'BİLEĞİMİ KIRABİLİRDİM...'

Gazetecilerin, "Podyumda küçük bir kaza atlattınız. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Altıntop, "Küçük değil bayağı büyük aslında. Bileğimi kırabilirdim. Kadın her ne olursa olsun yoluna devam etmeli. Yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Büyük bir kazanın eşiğinden döndüldü  Kendisini yerde buldu

Eski manken Tuğba Altıntop'un zor anları... Podyumda yere kapaklandı ile ilgili etiketler Tuğba Altıntop defile kaza podyum Deniz Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.