Ünlü model Türk erkekleri sorulunca öyle bir cevap verdi ki!

Bir defile için İzmir'de bulunan Victoria's Secret meleklerinden Maryna Linchuk, Türk erkeklerini nasıl bulduğu sorusuna "Henüz denemedim" yanıtını verdi.

Victoria's Secret meleklerinden Maryna Linchuk ve Ayşe Hatun Önal'ın da bulunduğu birbirinden ünlü mankenler İzmir'de düzenlenen bir defilede podyuma çıktı. Defilede, Victoria's Secret meleklerinden Maryna Linchuk Türk erkeklerini nasıl bulduğu hakkında sorusuna ilginç bir cevap verdi.

"ÇOCUKKEN TÜRKİYE'DE ÇOK SIK BULUNDUM"

Defilenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Linchuk, "Çocukken Türkiye'de çok sık bulundum. İstanbul, İzmir, Antalya ve Marmaris'e gittim. Türkiye'de özellikle yemekleri beğendim. Hava da dün çok daha güzeldi. Herkes çok arkadaşça davrandı. Defilede kendimi çok güzel ve mutlu hissettim. Bu kıyafetlerin içinde kendimi prenses gibi hissettim. Defileden ve İzmir'den çok keyif aldım" dedi.

unlu-modelden-turk-erkekleri-sorusuna-bomba-10461798_1772_m

TÜRK ERKEKLERİ SORUSUNA BOMBA CEVAP

Kendisine Türk erkeklerini nasıl bulduğu hakkında soru sorulan Linchuk, "Henüz denemedim" diyerek espri yaptı. Ünlü modelin bu çıkışı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

unlu-modelden-turk-erkekleri-sorusuna-bomba-10461798_8680_m

Ünlü model Türk erkekleri sorulunca öyle bir cevap verdi ki! ile ilgili etiketler Victoria’s Secret İzmir defile maryna linchuk türk erkekleri
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.