Arkadaşının boynuna ip bağlayıp gezdirdi!

Yaşar Üniversitesi Hayvanları Koruma Topluluğu, 'Sokaktaki hayvanlara bir el de sen uzat' etkinliği düzenledi. Defilenin kurgusu izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

Yaşar Üniversitesi Hayvanları Koruma Topluluğu, 'Sokaktaki hayvanlara bir el de sen uzat' etkinliği düzenledi.

İZLEYİCİLER İLK ANDA HAYRETE DÜŞTÜ

Etkinlik kapsamında kampüs alanında can dostlar için farkındalık defilesi de düzenleyen öğrenciler, podyuma çıkarak şiddet gören, kürkleri için öldürülen ve avlanılan hayvanları temsilen giydikleri kıyafetler ve makyajları ile dikkat çekti. Öğrencilerin kurgusu ilk görüşte izleyicileri hayrete düşürdü.

Arkadaşının boynuna ip bağlayıp gezdirdi!
DEFİLE KAMPÜSTE DÜZENLENDİ

Selçuk Yaşar Kampüsü'nde düzenlenen 'Sokaktaki hayvanlara bir el de sen uzat' etkinliğinde, Hayvanlar İçin Projeler Derneği (HİPDER) Kurucusu Funda Bonomo, HİPDER Başkan Yardımcısı İksir Altıok, Hayvanların Yaşam Hakları Federasyonu (HAYKONFED) Ege Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Funda Ersoy, Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Banu Barut, Üniversitelerarası Hayvanları Koruma Topluluğu Kurucusu Kamuran Ereğli'nin katılımıyla bir söyleşi gerçekleştirildi.

Arkadaşının boynuna ip bağlayıp gezdirdi! - Resim : 2
BOYALI KIYAFETLER DİKKAT ÇEKTİ

Can dostlar için farkındalık defilesi düzenleyen Yaşar Üniversitesi öğrencileri ise podyuma çıkarak şiddet gören, kürkleri için öldürülen ve avlanılan hayvanları temsilen giydikleri kıyafetler ve makyajları ile dikkat çekti.

 Arkadaşının boynuna ip bağlayıp gezdirdi! - Resim : 3

Arkadaşının boynuna ip bağlayıp gezdirdi! ile ilgili etiketler defile hayvanları koruma yaşar üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.