Defile boyunca pompayla sütünü sağdı!

Londra Moda Haftası'nda podyuma çıkan ünlü model Valeria Garcia, şov boyunca göğüslerine yerleştirdiği süt pompalarıyla 4 aylık bebeğine süt sağdı.

Marta Jakubowski İlkbahar/Yaz 2019 defilesi, Londra Moda Haftası kapsamında izleyenlerin beğenisine sunuldu. Ancak defileye yeni anne olan model Valeria Garcia damga vurdu.

GÖĞÜS POMPASIYLA YÜRÜDÜ

Garcia, dünyanın ilk giyilebilir göğüs pompası olarak sunulan Elvie marka göğüs pompası ile podyumda yürüdü.

Önü açık siyah blazer, dantelli siyah bir sütyen ve onun altına süt pompasını takan Valeria Garcia, bu zamana dek yapılmayanı yaptı ve tüm gösteri boyunca süt sağdı.

AKILLI TELEFON SAYESİNDE SENKRONİZE OLUYOR

Sessiz ve tamamen giyilebilir pompa bir akıllı telefon uygulamasına senkronize oluyor ve kadınların ofiste, evde ya da günlük işlerinde süt sağmalarını sağlıyor.

Defile boyunca pompayla sütünü sağdı!

Elvie CEO'su Tania Boler, "Yeni bir anne olmak inanılmaz derecede stresli olabilir. Hamilelik sonrasında yaşadıkları problemler hakkında birçok kadınla konuştuk ve modası geçmiş pompalama tekniklerinin bebeklerine anne sütü sağlamak isteyen kadınlar için gerçek bir engel olduğu ortaya çıktı. Kadınların yoğun yaşam tarzlarıyla yaşamakta oldukları teknolojiye ihtiyacı var'' diye konuşuyor.

 

Defile boyunca pompayla sütünü sağdı! ile ilgili etiketler defile Valeria Garcia süt pompası
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.