Cihangir Ceyhan

Cihangir Ceyhan, 1989 yılında Adana’da doğmuştur.

Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almış; ilk oyunculuk deneyimini Yusuf adlı sinema filmi ile yaşamıştır.

İnternette yayınlanan; kadrosunda Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Bertan Uçar gibi isimlerin yer aldığı Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırmaktadır.

Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor! Başrolde bakın kim var
Camdaki Kız'da başrol oyuncularından veda: Nalan ile Hayri... Masumlar Apartmanı'ndan Sonra Şimdi de Camdaki Kız'a Geliyor! Yer Yerinden Oynayacak!
Cihangir Ceyhan ve Özgür Meriç Yıllar Sonra Camdaki Kız Dizisinde Buluştu Hayri'nin Karısı Aşk-ı Memnu'dan Geliyor! Camdaki Kız'da Nalan'ın Hayatı Sil Baştan! İşte O Senaryo Hayri'nin Karısı Masumlar Apartmanı'ndan Geliyor! Türkan Karakteri Farah Zeynep'te! İşte O Kadro Şoför Hayri Türkan'ına Kavuşuyor! Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız'a Geliyor! İşte O Senaryo Camdaki Kız'ın Şoför Hayrisi Görücüye Çıkıyor: Nalan İle Sedat Aşkında Son Perde... Camdaki Kız'da Cihangir Ceyhan'dan Ters Köşe: Asıl Şoför Hayri Karakteri Kadir Doğulu'nun... Masumlar Apartmanı'ndan Camdaki Kız'a Geliyor: Şoför Hayri'nin Karısı Türkan Rolü Farah... Şoför Hayri Camdaki Kız'ın İpini Çekiyor: Feride'nin Ardından Diğer Yolcu Sedat Camdaki Kız Erken Finale Gidiyor! Hayri Krizi Nalan'ı Zor Durumda Bıraktı! İşte Korkutan Senaryo Camdaki Kız Dizisinde Her Şey Sil Baştan! Hayri Karakteri İçin Birbirlerine Girdiler! İşte açıklama! Camdaki Kız'da Burcu Biricik'e Yakışıklı Partner! İşte Nalan'ın Yasak Aşkı Şoför Hayri Camdaki Kız'da Burcu Biricik Partnerine Kavuşuyor! İşte Nalan'ın Yeni Şoförü Hayri Camdaki Kız dizisi Çukur'a düştü! Hayri ismi için Önce Vartolu şimdi de Azer Çukur Azer öldü mü? Cihangir Ceyhan Çukur dizisinden ayrıldı mı? Neden yok? Çukur Azer Kurtuluş kimdir? Cihangir Ceyhan kim? Cihangir Ceyhan Cio kimdir? Akın Koçovalı karakteri için sürpriz isim!