Camdaki Kız ekibinden Nur Sürer'e veda

Psikyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin Feride'si Nur Sürer'in bir süredir dizinin kadrosundan ayrılacağı konuşuluyordu. Nur Sürer hakkındaki iddialar doğru çıktı. Camdaki Kız ekibi rol arkadaşlarına pasta keserek veda etti.

Perşembe akşamı 61'inci bölümü izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisine 'Cana' karakterini canlandıran Hande Ataizi veda etmişti. Ataizi senaryo gereği trafik kazası sonucu hayatını kaybederek dizisinin kadrosundan ayrılmıştı. Hande Ataizi'nin ardından şimdi de Feride rolünü canlandıran Nur Sürer diziye veda etmeye hazırlanıyor.

 

'FERİDE' DİZİYE VEDA ETMEYE HAZIRLANIYOR

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanarak izleyici ile buluşan ve kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı dizide üzücü bir gelişme yaşandı. Dizi ile olan anlaşmasının bu ay bitecek olan Nur Sürer, Camdaki Kız'a veda ediyor.


Dizinin ekibi kadrodan ayrılacak olan Nur Sürer için sürpriz yaptı ve 'Nur yüzlü' yazılı bir pasta kestiler. Enis Arıkan pastanın fotoğrafını ''Nur yüzlüme pasta yaptırdım'' notuyla Instagram'dan yayınlarken, Tuğrul Tülek ise ekiple çekilen karesini ''Yüzümüz gülse de içimiz buruk. Caaaanım ekip.'' notuyla paylaştı.

Camdaki Kız ekibinden Nur Sürer'e veda

Camdaki Kız ekibinden Nur Sürer'e veda

Camdaki Kız ekibinden Nur Sürer'e veda

Camdaki Kız ekibinden Nur Sürer'e veda

 

Camdaki Kız ekibinden Nur Sürer'e veda ile ilgili etiketler Nur Sürer Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.