Camdaki Kız Efsane Bölüm Açılışı Yaptı! Eski Nalan Tarihe Karıştı

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Camdaki Kız 58. bölüm açılışı dizinin şimdiye kadar yayınlanan en efsane açılışı oldu. Nalan'ın tüm gerçekleri öğrendiği anlarda öncelikle ailesine daha sonra da Koroğlu ailesine söylediği sözler Nalan'ın artık eskisi olmayacağının işaretini verdi. İşte Camdaki Kız yeni bölüm detaylar...

Yayınlandığı günden bu yana heyecana neden olan ve izleyicisine duygusal anlar yaşatan Camdaki Kız 58. bölümüyle yeni bir döneme girdi. Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Nur Sürer ve Feyyaz Şerifoğlu ve Hande Ataizi'nin yer aldığı dizinin son bölümü artık Nalan'ın eski Nalan olmayacağının işaretini verdi.

NALAN ESKİ NALAN OLMAYACAK!

Camdaki Kız 58. bölümü açılışı şimdiye kadar en efsane açılışı yaptı. Nalan'ın gerçekleri öğrenmesi ve evi terk etmesiyle başlayan dizinin yeni bölümü izleyicinin de en dikkat ettiği sahneler oldu. Öte yandan Nalan ve Hayri aşkında da artık yeni bir döneme girileceğinin sinyalleri de verildi.

Evini terk eden Nalan'a kendi evinin anahtarlarını veren Hayri, sosyal medyada tepki görmeye devam ediyor.

Camdaki Kız 59. bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D'de.

Camdaki Kız Efsane Bölüm Açılışı Yaptı! Eski Nalan Tarihe Karıştı ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.