Camdaki Kız Nalan'ın Şöfor Hayri'si Kırmızı Oda'dan çıktı! Burcu Biricik onu istiyor!

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezona yeni oyuncularla devam etmek isteyen Camdaki Kız'da Nalan'ın aşık olacağı Hayri karakterini oynayacak isim Kırmızı Oda adlı diziden çıktı.

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden olan ve başrolerinde Burcu Biricik'in rol aldığı Camdaki Kız kısa bir süre önce sezon finali yaptı. Dizinin son bölümünde görülen Şoför Hayri karakterinin kim olacağı konusunda sosyal medaya çalkalanırken dizinin yeni sezon fragmanı da şimdiden merak konusu oldu.

Onur Bilge - Diziler.com

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek hayattan esintiler taşıyan Camdaki Kız dizisinde şoför Hayri karakteri için heyecanlı bekleyiş başladı. Nalan'ın karşısına çıkan şoför Hayri'ye aşık olacak. Hem kendi yaşamını hem de ailesinin yaşamnı baştan sonra değiştirecek.

 

Onur Bilge panosundaki Pin

Nalan’ın son bölümde gelinlikle annesinin kapısına dayandığı o anlarda yaka kartında Hayri yazan birisinin görülmesi aslında Camdaki Kız yeni sezonu için bir işaret olmuştu.

Gülperi dizisinin Ejder Taşkın'ı Onur Bilge kimdir?

Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik'in partneri olan Onur Bilge'nin Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın aşık olacağı yeni şoför Hayri'yi canlandıracağı iddiaları takipçilerin ilgi konusu oldu. Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteri ile harikalar yaratan ve sonrası Camdaki Kız Nalan Olan Burcu Biricik'in eşi Sadık rolşüyle tanınan Onur Bilge Nalan'ın aşık olacağı Şoför Hayri olacağı bir anda bomba gibi düştü magazin gündeminde.

Şimdiden adı geçen diğer isimler arasında Çukur dizisinin eski oyuncuları Erkan Kolçak Köstendil ve Cihangir Ceyhan’ın adı geçse de yine de Onur Bilge’in Şoför Hayri için bir adım önde olduğu düşünülüypor.

Camdaki Kız Nalan'ın Şöfor Hayri'si Kırmızı Oda'dan çıktı! Burcu Biricik onu istiyor! ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız şoför hayri camdaki kız nalan onur bilge Kırmızı oda burcu biricil
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.