Cansu Tosun

Cansu Tosun, 1988 yılında Almanya Nurnberg’de doğdu. Alman Operası’nda 13 yıl bale eğitimi aldı ve profesyonel fotomodellik yaptı. Almanya’da aynı Zaman’da Ticaret okulunu bitirdi. Türkiye’de oyunculuk hayatına TRT 1 kanalında başladı. 2011 – 2012 (39 bölüm) yıllarda yayımlanan Küçük Hanımefendi adlı dizide Başrol karakteri Neriman ile tanındı.

2012 yılında Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde Zehra karakterini canlandırdı. Daha sonra oyuncu 2013 yılında başlayan Refik Halit Karay’ın 1954 tarihli Bugünün Saraylısı adlı romanından esinlenilen dizide başrol karakteri Ayşen’ı canlandırdı, Star Tv’de yayınlanan Göç Zamanı isimli dizide oynadı. Günümüzde ise Fox Tv’de yayınlanan Familya dizisinde Hare Bilgiç karakterini canlandırdı.

FİLMOGRAFİ

Sinema ve TV Dizileri

2011-2012 Küçük Hanımefendi Neriman Başrol Oyuncusu/TV Dizisi
2012-2013 Kayıp Şehir Zehra Başrol Oyuncusu/TV Dizisi
2013-2014 Bugünün Saraylısı Ayşen Yılmaz Başrol Oyuncusu/TV Dizisi
2013 İksir Buse Başrol Oyuncusu/Sinema Filmi
2016 Göç Zamanı Zümrüt Yardımcı Karakter/TV Dizisi
2016 Familya Hare Bilgiç Yardımcı Karakter/TV Dizisi

Kirli Sepeti dizisinin Medine'si Cansu Tosun'dan çok özel pozlar!
Oyuncu Cansu Tosun gala tarzı ile çok konuşulacak... Eşinin ihanetiyle sarsılmıştı! Serpil Tepe'den boşanma açıklaması
Cansu Tosun babası yasak aşkı uğruna 35 yıllık eşinden boşandı! Cansu Tosun, babasının yaşadığı yasak aşkla ilgili konuştu! Yasak aşk iddiasına yanıt geldi! Komşusunun kocasıyla... Bülent Şakrak annesi Meral Şakrak'ı son yolculuğuna uğurladı... Ceyda Düvenci acı gününde eşini bir Çukur'un Vartolu Sadettin'i Erkan Kolçak Köstendil imaj değiştirip bambaşka biri oldu Oyuncu Cansu Tosun imaj tazeledi! işte yeni hali Cansu Tosun'un suda doğum yaptığı ortaya çıktı! İşte o an... Ünlü oyuncu Cansu Tosun'a koronavirüs şoku! Doğum sonrası ilk fotoğraf! Müjdeli haberi Ceyda Düvenci duyurdu! Bebek için geri sayıma başlandı! Fikret Ali'nin yüzü göründü! Ünlü çiften bebek müjdesi! Ünlü oyuncu hayalindeki rolü açıkladı! Erkan Kolçak Köstendil: Herkese tavsiye ediyorum! Antalya'da Latin rüzgarı! Cansu Tosun cesur pozlarıyla büyük beğeni topladı! Cansu Tosun en büyük hayalini gerçekleştiriyor! Çukur'da muradına eremeyen Vartolu evlendi! Vartolu bu kez kına gecesini bastı! /VİDEO Erkan Kolçak Köstendil ne zaman evleniyor? Vartolu'nun düğün tarihi netleşti! Vartolu, kendini İspanya sahillerine attı! Cansu Tosun kadınların nişanlısına olan ilgisine... Çukur'un Vartolu'su evleniyor! Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun... "Babam" vizyona girdi, seyircisini ağlattı!