Çukur'un Vartolu'su evleniyor!

Çukur dizisinde Vartolu karakterine hayat veren oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile önümüzdeki yaz dünyaevine girmeye hazırlanan Cansu Tosun, zayıflamaya çalışarak evlilik hazırlıklarına ilk adımı attı.

Show TV'nin iddialı yapımlarından Çukur dizisindeki Vartolu rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Erkan Kolcak Köstendil, nişanlısı Cansu Tosun ile bu yaz nikah masasına oturmayı planlıyor.

SIKI ANTRENMAN YAPIYOR!

Cansu Tosun, form tutmaya başlayarak evlilik hazırlıklarına başladı bile. Takvim'de yer alan habere göre 29 yaşındaki oyuncu, düğüne kadar fit kalmak için sıkı antrenman yapıyor.

Haftanın 3 günü özel hoca eşliğinde kick boks yapan güzel oyuncu, önceki gün antrenman sonrası çekilen bu kareyi paylaşıp karın kaslarıyla şovunu yaptı.

Clipboard013777

Çukur'un Vartolu'su evleniyor! ile ilgili etiketler Show TV Çukur Erkan Kolçak Köstendil Cansu Tosun nikah evlilik vartolu evlendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.