Serenay Sarıkaya'nın annesi ile yasak aşk yaşıyordu! Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Ümran Seyhan uğruna 35 yıllık eşinden boşandı

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un yaşadığı yasak aşk magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun ise ''Onları Allah'a havale ediyorum'' demişti. Kenan Tosun, yasak aşkı uğruna 35 yıllık eşinden boşandı.

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun geçtiğimiz aylarda birlikte görüntülenmişti. Magazin manşetlerine yer alan o görüntüler aşk iddialarını beraberinde getirmişti. Cansu Tosun'un annesi ise eşinin yazlıktaki komşusuyla yasak aşk yaşadığını doğrulayarak ''Her şey doğru, konuşacak bir şey yok. Onları Allah'a havale ediyorum" demişti. Kenan Tosun ile Ümran Seyhan sık sık birlikte görüntülenmeye devam etmişti.

''O KONU KAPANDI''

Sık sık yasak aşkı Ümran Seyhan ile Nişantaşı'nda görüntülenen Kenan Tosun, 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada 35 yıllık eşi Serpil Tosun ile 1 ay önce anlaşmalı olarak boşandıklarını söyleyerek "Kimsenin haberi yok ama o konu kapandı. Zaten boşanma arifesindeki bir evlilikti. Ne konuşsak yanlış anlaşılır. Görüyorsunuz Ümran Hanım'la beraberiz ve mutluyuz. Biz beraber yaşıyoruz 3 ay oldu. Bir sıkıntımız yok, yerimiz zaten belli. Kimseden kaçmıyoruz. Çocuklarla küs olur muyuz hiç, olur mu öyle şey? " ifadelerini kullandı.

 

Serenay Sarıkaya'nın annesi ile yasak aşk yaşıyordu! Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Ümran Seyhan uğruna 35 yıllık eşinden boşandı ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cansu Tosun
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.