Kirli Sepeti dizisine taze kan! Genç oyuncu kadroya dahil oldu

FOX TV'nin sevilen dizisi Kirli Sepeti'nin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Yeni oyuncunun kim olduğu ve hangi rolü canlandıracağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Farklı Boyut, Paramparça, Not Defteri, Kuzey Yıldızı İlk Aşk ve Hayatımın Şansı gibi dizilerdeki başarılı performansıyla adından söz ettiren 23 yaşındaki Aslıhan Kapanşahin, FOX TV'de yayınlanan Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Kirli Sepeti dizisine taze kan! Genç oyuncu kadroya dahil oldu

MEDİNE'NİN KARDEŞİ GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçen hafta doktor Levent rolüyle Furkan Palalı, Levent'in sağ kolu İsmail rolüyle Erkan Sever ve Levent'in eski sevgilisi Ece rolüyle de Sevcan Yaşar'ın katıldığı diziye bir isim daha eklendi. Medyapım imzalı Kirli Sepeti dizisine dahil olan Aslıhan Kapanşahin, Cansu Tosun'un hayat verdiği Medine'nin kardeşi Esma'yı oynayacak.

Kirli Sepeti dizisine taze kan! Genç oyuncu kadroya dahil oldu ile ilgili etiketler Kirli Sepeti
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.