Barış Murat Yağcı

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Anne- babası küçük yaşlarda ayrılan Barış Murat Yağcı, 1990 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Annesinin ikinci eşi Erhan Ernak, Galatasaray ve Milli Takım Basketbol antrenörlüğü yapıyordu. Üvey babasının da yönlendirmesiyle birlikte pek çok spor dalıyla ilgilendi. İzmir’de basketbola başladı. 2003-2004’te Efes Pilsen’e geçerek forvet olarak oynadı. Bunu Pertevniyal takımı takip etti. Sekiz sene basketbol oynadıktan sonra üç sene önce geçirdiği aşil tendonu ve çapraz bağlarındaki sakatlıklar yüzünden basketbolu bırakmak zorunda kaldı.

Modellik konusunda onu ilk keşfeden ‘Yer Gök Aşk’ dizisinde oynayan kuzeni Birce Akalay oldu ve marka danışmanı Selim Akar sayesinde objektifle tanıştı. Fashion Week’te yer aldı. Çeşitli markaların katalog çekimlerine katıldı. Bu sırada Best Model yarışmasına girdi. İlk 20’ye kadar kaldım ancak sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekildi. Milano, Brezilya ve İsviçre’de modellik yapan Barış Murat Yağcı, Kiralık Aşk, Kocamın Ailesi ve Şevkat Yerimdar dizilerinin kadrosunda yer aldı.

Barış Murat Yağcı'nın bakımsız ve kirli tırnakları sosyal medyanın diline düştü
Survivor'da eleme gecesi: Barış Murat Yağcı adaya veda etti Survivor Barış Murat Yağcı'nın Taytı Alay Konusu Oldu! Nagihan Karadere'den Olay Sözler!
Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı'yı 'kadın döven adam' olmakla suçladı Survivor 2022'de Nagihan Karadere'nin Patatesini Kimin Çaldığı Ortaya Çıktı Survivor 2022'de Barış Murat Yağcı Hakkını Helal Etmeyeceği Yarışmacıyı Açıkladı! Gönüllüler, Ünlüler Hep Beraber Dua Ediyor: "Barış Sürgün Adasına Gitti SMS'te Yandık" Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, nereli, evli mi? Eski aşıklar Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı 'Survivor All Star'da karşı karşıya gelecek Nisa Bölükbaşı aradığı aşkı yine Survivor'da buldu! Barış Murat Yağcı'dan sonra o isimle aşk yaşıyor Barış Murat Yağcı'dan Nisa Bölükbaşı açıklaması! Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşkı bitti! Barış Murat Yağcı'dan olay açıklamalar! "Yüzlerce kadına bunu yaptım" Barış Murat Yağcı'dan Cemal Can'a bomba sözler! Barış Murat Yağcı dünyaca ünlü modeli beğeni ve yorum yağmuruna tuttu! İşte Survivor Barış Murat Yağcı'nın yeni işi! Barış Murat Yağcı İstiklal'in ortasında Nisa'ya evlilik teklif etti! İşte o anlar... Taksim Meydanı'nda evlilik teklifi! Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'dan flaş itiraf! Survivor Barış'tan Nisa paylaşımı! Aşka geldiler! Dikkat çeken detay... Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ayrıldı mı? Öpüşme görüntüleri işinden etti! Barış'la öpüşme görüntüleri ifşa olan Nisa işinden oldu! Görüntülerin ardından bomba açıklama! "Kız kardeşim gibi" demişti öpüşürken yakalandı Barış Murat Yağcı Nisa Bölükbaşı öpüşme videosu izle! Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı sokak sokak dolaşıp yardım topladı! 'Hamileyim' dedi ortalık karıştı! Survivor Evrim'den 'Barış' itirafı!