Survivor 2022'de Nagihan Karadere'nin Patatesini Kimin Çaldığı Ortaya Çıktı

Survivor 2022'de Mücadeleler Sadece parkurda değil takımların adalarında da devam ediyor. Survivor Nagihan Karadere konseyde patatesinin çalındığını söyledi. Yarışmanın yeni bölümünde ise Karadere, "Kimse bana Nagihan çalınana patatesini telafi edelim demedi" dedi.

Her bölümü, Her Konseyi ve Mücadelesi bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de Nagihan Karadere'nin patatesini kimin çaldığı belli oldu. Birleşme Partisi önce yapılan dokunulmazlık oyunlarının devam ettiği yarışmada Survivor Nagihan Karadere'nin patates açıklaması olay oldu.

Survivor Nagihan Karadere'nin çalınan patatesi hem konseyin hem de Ünlüler adasının birinci gündemi oldu. Dün akşam toplanan eleme konseyinde Acun Ilıcalı'ya dert yanan Karadere, bugün ise takım arkadaşlarının davranışlarını eleştirdi.

Survivor 2022'de Nagihan Karadere'nin Patatesini Kimin Çaldığı Ortaya Çıktı

Nagihan'ın Patatesini Kimin Çaldığı Ortaya Çıktı!

Survivor 2022 eleme konseyinde Nagihan'ın patatesimi çaldılar çıkışı sonrası bugün Ünlüler adasında da konu bu oldu. Her ne kadar konseyde Barış Murat Yağcı'nın patates çalma görüntüleri iddia olarak kalsa da ibre yine aynı ismi gösterdi. Survivor Nagihan Karadere'nin patatesi Barış Murat Yağcı'nın çaldığı düşünülüyor.

All Star 2022'de Birleşme Partisi öncesi Ünlüler takımı arasında yaşanan patates hırsızlığı sonrası Nagihan Karadere, "Kimse bana Nagihan çalınana patatesini telafi edelim demedi" dedi.

 

Survivor 2022'de Nagihan Karadere'nin Patatesini Kimin Çaldığı Ortaya Çıktı ile ilgili etiketler patates Barış Murat Yağcı Survivor 2022 çalma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.