Survivor 2022'de Yarışan Herkes Batuhan'ı Mesleğinden Vuruyor! Mert Öcal'dan Şok Sözler!

Survivor 2022'de mücadeleler devam ediyor. Nefes kesen anların yaşandığı yarışmada oynanan okçuluk oyunu sırasında Survivor Mert Öcal'ın Batuhan Karacakaya sarf ettiği sözler tepki çekti. Karacakaya'nın destekçileri ise sosyal medyada çıldırdı.

Her bölümü ile bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'nin yeni bölümünde oynanan ok atma oyununda sinirler gerildi. Ünlüler ve Gönüllüler takımını karşı karşıya getiren ödül oyununda Survivor Batuhan Karacakaya ile Mert Öcal arasında yaşanan tartışma sosyal medyada çok konuşuldu.

Survivor Batuhan Karacakaya'nın mesleği oyunculuktan vurulması geçtiğimiz yıldan bu yana eleştirilen bir konu oluyor. Karacakaya'nın sürekli mesleğinden vurularak eleştirilmesi yarışmacının da takipçilerini sinirlendirdi. Son olarak Mert Öcal'ın oynanan ok atma oyununda, "Dizide ok atmayla aynı şey mi bu" diyerek tepki göstermesi olay oldu.

Batuhan Karacakaya Sürekli Mesleğinden Vuruluyor

Survivor 2022'de Mert Öcal 'ın Batuhan Karacakaya'yı dizilerde oynamasıyla eleştirmesi yarışmayı takip edenlerin de dikkatini çekti. Öte yandan Survivor 35. bölüm fragmanında anlat bakalım oyununda Barış Murat Yağcı'nın da Sercan Yıldırım ile olan tartışması oyuna damga vurdu.

Survivor 35. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Yarışan Herkes Batuhan'ı Mesleğinden Vuruyor! Mert Öcal'dan Şok Sözler! ile ilgili etiketler Survivor 2022 fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.