Survivor 2020 ikincisi Barış Murat Yağcı şarkıcılığa adım atıyor!

Geçen yıl Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler'de mücadele ederek finale kalan iki yarışmacıdan biri olan Barış Murat Yağcı, şarkıcılığa adım attı. Yeni işiyle ilgili takipçilerine sürpriz yapan Yağcı, klip çekeceğini de duyurdu.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra Survivor'daki mücadelesiyle ismini geniş kitlelere duyuran Barış Murat Yağcı, yeni bir sektöre el attı.

Survivor 2020 ikincisi Barış Murat Yağcı şarkıcılığa adım atıyor!

Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, stüdyo çekimlerden bir video paylaşarak şarkı çıkaracağının müjdesini verdi.

Survivor 2020 ikincisi Barış Murat Yağcı şarkıcılığa adım atıyor! - Resim : 2

"İÇİNİZDEKİ ÇOCUĞUN HEYECANI EKSİK OLMASIN"

Barış Murat Yağcı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yeni yaşıma, kocaman sevgi dolu bir aile ile girdim. Çok şanslı ve mutluyum. Yanımda olduğunuz için hepinize binlerce kez teşekkür ediyorum. Yaptığım ve yapacağım her proje benim sizler için hediyelerim. Paketlerinden çıkarken içinizdeki çocuğun heyecanı hiç eksik olmasın" notunu yazdı.

Survivor 2020 ikincisi Barış Murat Yağcı şarkıcılığa adım atıyor! - Resim : 3

Bu hafta klip çekimleri çalışmalarına başlayacak olan oyuncu Yağcı, şarkısından bir kesitini de hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi.

BARIŞ MURAT YAĞCI HAKKINDA

1991 yılında İzmir’de dünyaya gelen Barış Murat Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimini ikinci kez sürdürmektedir.

Survivor 2020 ikincisi Barış Murat Yağcı şarkıcılığa adım atıyor! - Resim : 4

Hayatının kritik dönemi olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbola veda etmek zorunda kalmış ve bir süre modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasına katılarak birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcılara ismini duyurup oyunculuk eğitimi de alarak ilk dizisi olan "Kocamın Ailesi" ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Ardından sevilen dizi 'Kiralık Aşk'ta Eymen karakterini oynayan Yağcı, giderek tanınmaya başlayıp son olarak "Şevkat Yerimdar" dizisinde "Bora" karakterini oynamıştır.

 

Survivor 2020 ikincisi Barış Murat Yağcı şarkıcılığa adım atıyor! ile ilgili etiketler Barış Murat Yağcı Survivor survivor 2020

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.