Survivor Turabi Barış Murat Yağcı'ya haddini bildirdi!

Survivor Turabi şu sıralar Meksika'da yaşıyor. Eski All Star şampiyonu sosyal medyadan kendisine gelen Barış Murat Yağcı teklifine, "O adada Haddini bildirecek bir kişi varsa O benim" diyerek adaya gitmeden damga vurdu.

Acun Medya tarafından yapılan Survivor All Star 2022 hızlı başladı. İddialı yarışmacıları bir araya getiren program şu sıralar gündemin zirvesinde yer alıyor. Yarışmanın takipçileri kadro açıklanmadan adaya gitmesine kesin gözüyle baktıkları Survivor Turabi Çamkıran ile ilgili hayal kırıklığıa uğramıştı. Ancak renkli kişiliği ile rahat durmayan Turabi yaşadığı Meksika'dan bile adaya damga vurdu.

Survivor All Star 2022 kadrosunda yer almasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak Acun Ilıcalı'nın açıkladığı isimler arasında yer almamamış herkesi şoke etmişti. Turabi Çamkıran'dan söz ediyoruz. Turabi hayranlarının tepki gösterdiği bu karar sonrası Turabi de sosyal medya paylaşımları ile All Star'a damga vuracak gibi gözüküyor.

Turabi aksiyon filmiyle geliyor - Magazin Haberleri | NTV

Yarışmada kırılabilecek tüm rekorları kırmasıyla bilinen eski All Star şampiyonu Turabi Çamkıran sosyal medya paylaşımları ile adaya katılıyor. Survivor Türkiye'nin bugünlere gelmesinde renkli kişiliği, özlü sözleri ve parkur performansıyla etkili olan Survivor Turabi, sosyal medyadan kendisine gelen yorumlara cevap veriyor.

Son olarak bir hayranının, "Adaya git, Barış'a haddini bildir" sözlerine cevap veren Turabi Çamkıran yine gündeme damga vurdu. Ünlü dövüş sporcusu Canelo Alvarez'in ciddiye alınacak bir rakip olduğunu ifade eden Turabi Çamkıran, ''Abisi s.. et dediğin adam Canelo. Ama tamam seni dinleyip adaya gideyim. Ama o adada birisine haddini bildirebilecek bir adam varsa o kesin ve kesin benimdir demem en büyük yanlıştır. Bir yarışmacıya haddini bildirmek benim haddime değil.'' şeklinde bir karşılık verdi.

Survivor Turabi Barış Murat Yağcı'ya haddini bildirdi! ile ilgili etiketler Survivor turabi çamkıran Survivor Barış All Star
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.